تشکیل گردان های مردمی مبارزه با داعش در عراق

جمعه 23 خرداد 1393
09:43
تشکیل گردان های مردمی مبارزه با داعش در عراق العالم- اهالی استان بصره، نینوا، شهر نجف و شماری دیگر از شهرهای عراق به منظور نبرد با گروهک تروریستی داعش بسیج می شوند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، تیپ "عمار بن یاسر" از سوی جنبش "مجاهدین هور" و تیپ "شیرهای نینوی" از سوی شورای "عشایر آزادیبخش" تشکیل شده است. 

سخنگوی شورای استان بصره گفت: فرماندهی عملیات استان در حال تشکیل یک تیپ نظامی جدید وابسته به لشگر چهاردهم پیاده نظام در بصره است و فرماندهی پلیس نیز داوطلب می پذیرد.

این موضوع پس از اعلام آمادگی عشایر بصره به منظور شرکت در آزادسازی استان نینوی از داعش مطرح شد.کمیته امنیتی استان بصره گفت 13 هزار تن داوطلبانه برای پشتیبانی از نیروهای امنیتی عراق به ارتش پیوسته‌اند.

همچنین یکی از شیوخ عشایر در بصره به منظور تشکیل نیرویی عشایری به نام گردانهای شیرهای نینوا داوطلب می پذیرد.

اداره اوقاف اهل سنت در جنوب نیز در یک کنفرانس مطبوعاتی از مردم خواست برای مبارزه با تروریسم به نیروهای امنیتی بپیوندند. 

در شهرهای دیگر عراق همچون نجف نیز از تشکیل گسترده گردان های مردمی مبارزه با داعش خبر می رسد.

مسئولان استان بابل عراق نیز عشایر این استان را به پیوستن داوطلبانه به نیروهای ارتش فراخواندند همچنین در سراسر این استان قانون فوق العاده اعلام شده است.

استاندار ذقیقار اهالی استان را به بسیج مردمی و حمایت داوطلبانه از کشور در برابر حملات تروریستی فراخوانده است. 

0% ...

آخرین اخبار

بن حبتور: یمن در بالاترین سطح آمادگی برای مقابله با هرگونه تشدید تنش قرار دارد


حادثه ادعایی برای دو کشتی حامل گاز در مصر کاملا مشکوک است


سپاه: دو نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و ۴ نفتکش متخلف به سرعت برگشتند


رادیو اربعین خیمه عزای سیدالشهدا (ع) و افتخار رسانه ملی است


تناقض در روایت‌های حادثه دمیاط نشان از طرحی برای تخریب روابط ایران و مصر دارد+فیلم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان