صدور دومین حکم اعدام رهبر اخوان المسلمین مصر

جمعه 30 خرداد 1393
10:59
صدور دومین حکم اعدام رهبر اخوان المسلمین مصر دومین حکم اعدام "محمد بدیع" رهبر "اخوان المسلمین" مصر به اتهام خشونت در ماه ژوئیه سال 2013 میلادی در قاهره که 10 کشته به جای گذاشت، صادر شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، علاوه بر محمد بدیع حکم اعدام برای 13 نفر دیگر از هواداران یا رهبران "اخوان المسلمین" مانند "محمد البلتاجی"، "عصام العریان"، "صفوت الحجازی" و "عاصم عبدالماجد" صادر شده است.

محمد بدیع در آوریل سال جاری همراه با حدود 700 نفر از اعضا و حامیان اخوان المسلمین به اتهام تحریک به اقدامات خشونت آمیز در شهر "قلیوب" در دلتای نیل که 2 کشته به جا گذاشت، به اعدام محکوم شد.

وی به دلیل 40 اتهام دیگر محاکمه خواهد شد که هر کدام محکومیتی به اندازه اعدام دارند.

از ژوئیه 2013 میلادی تاکنون، حکم اعدام صدها تن از هواداران اخوان المسلمین در محاکمه های گروهی صادر شده و جامعه جهانی این احکام را محکوم کرده است.

مصر از زمان عزل محمد مرسی رئیس جمهور این کشور توسط ارتش و پیگرد رهبران و فعالان اخوان المسلمین شاهد ناآرامی است.

حکومت مصر، اخوان المسلمین را یک گروه تروریستی دانسته و فعالیتش را ممنوع اعلام کرده است. محمد مرسی رییس جمهور برکنار شده مصر عضو اخوان المسلمین است.

حکم اعدام در مصر تنها پس از تایید مفتی اعظم این کشور اجرا می شود و نظر مفتی مشورتی است. پرونده تمامی اعدامی ها تاکنون به مفتی اعظم مصر ارجاع داده شده است.
 

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است