هلاکت دهها تروریست در عراق

يکشنبه 1 تير 1393
21:29
هلاکت دهها تروریست در عراق نیروهای ارتش عراق با پشتیبانی هوایی، ده ها تروریست را در "سامرا"، "تکریت"، "فلوجه" و "دیالی" به هلاکت رسانند، و حمله به پالایشگاه نفت "بیجی" و فرودگاه "تلعفر" را ناکام گذاشتند.

"وسام التمیمی" خبرنگار شبکه العالم روز یکشنبه از عراق گزارش داد، عملیات علیه تروریست ها در شمال، غرب و شرق عراق همچنان ادامه دارد؛ و روز گذشته عملیات مشترک نیروی زمینی و هوایی ارتش عراق در اطراف "سامرا" به انهدام بیش از 24 دستگاه خودروی نظامی متعلق به تروریست های "داعش" منجر شد.

در عملیات موفقیت آمیز و مشترک نیروهای ویژه و نیروی هوایی در تکریت، 40 تروریست از پای در آمدند و 10 خودروی آنها به همراه تجهیزات و مهماتشان منهدم شد.

خبرنگار العالم در بغداد همچنین از تلاش نافرجام تروریست های داعش برای حمله به "تلعفر" در استان "نینوا" خبر داد؛ در این حمله، 7 تروریست انتحاری که قصد ورود به فرودگاه شهر را داشتند، در کمین نیروهای ارتش عراق افتادند و به هلاکت رسیدند.

در فلوجه نیز نیروهای مشترک مبارزه با تروریسم و ارتش عراق، 15 تروریست را به هلاکت رساندند و تجهیزات نظامی آنها را منهدم کردند.

عملیات بزرگ "دجله" که از 2 روز قبل در دیالی در حال برگزاری است، باعث شده روستاهای "البطاط" در شهر "العظیم" واقع در شمال "دیاله" پاکسازی شود و تعداد زیادی از تروریست ها به هلاکت رسیدند.

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به 87 میلیون نفر است


هشدار پکن به واشنگتن درباره مساله تایوان


نماینده فدراسیون فلسطین، جلوی شوی مضحک رئیس فیفا را گرفت + فیلم


واکنش شهردار نیویورک به حمله اسرائیل علیه ناوگان صمود


ادعای مقام آمریکایی: ترامپ به زودی تصمیم مهمی درباره ایران خواهد گرفت


نماینده ایران: کشورهای عربی به جای شکایت باید غرامت بپردازند


ولایتی: تاریخ فروشی نیست


پزشکیان: تداوم محاصره دریایی غیرقابل تحمل است


قالیباف به سران ‌آمریکا درس جغرافیا می‌دهد؛ ایران محاصره‌پذیر نیست!


دعوت هیات دولت از عموم ملت شریف ایران برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی