برکناری رییس ستاد ارتش آزاد سوریه

جمعه 6 تير 1393
09:17
برکناری رییس ستاد ارتش آزاد سوریه االعالم - "حمد طعمه" رییس باصطلاح دولت خودخوانده ائتلاف مخالفان سوریه، رییس ستاد ارتش موسوم به آزاد را برکنار کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم ، طعمه همچنین ، شورای فرماندهی عالی نظامی این گروهک را منحل و اعضای آن را برای بازجویی به هیات نظارت اداری و مالی دولت مزبور ارجاع داد.

ائتلاف مخالفان حکومت سوریه در بیانیه ای اعلام کرد: طعمه بر اساس مصلحت عمومی و دلایل تشکیلاتی و اداری، البشیر را برکنار و سرتیپ عادل اسماعیل را به منظور رسیدگی به امور ستاد کل ارتش آزاد برگزید.

به گزارش خبرگزاری آناتولی، در این بیانیه بدون اشاره به اتهام اعضای شورای عالی نظامی منحله ارتش موسوم به آزاد سوریه از آنچه "نیروهای انقلابی اساسی فعال" در سوریه خوانده شده، تشکیل شورای دفاع نظامی و بازسازی ساختار ارتش آزاد تا یک ماه از تاریخ صدور این بیانیه درخواست شده است.

هنوز قانونی بودن این تصمیم یا اختیارات رییس باصطلاح دولت خودخوانده ائتلاف مخالفان، در این زمینه مورد تاکید قرار نگرفته است.

ائتلاف مخالفان سوریه اواخر 2013 در شهر غازی عنتپ در جنوب شرق ترکیه تشکیل شد که مسئولیت آن در ظاهر تامین خدمات برای ساکنان مناطق خارج از سیطره نظام سوریه از طریق کمک بین المللی است.

0% ...

آخرین اخبار

مشاغل تازه زیر سایه جنگ؛ نبرد مردم غزه برای تأمین معاش در میان آوارها


تاکید ایران و روسیه بر خروج فوری نیروهای صهیونیستی از لبنان


اردوغان با پزشکیان درباره مذاکرات ایران-آمریکا


پیش‌بینی‌ها در منطقه... رئیس جمهور ایران فردا به اسلام آباد سفر می‌کند


لبنان پس از ژنو؛ بازتاب نقش ایران در تثبیت آتش‌بس لبنان و پیگیری خروج "اسرائیل" از این کشور


رئیس جمهوری :سیاست‌های تجاوزکارانه رژیم صهیونسیتی عامل ناامنی در منطقه است


صدای مادران داغدار میناب در شورای حقوق بشر؛ روایت یک مادر از رنج بازماندگان حمله به مدرسه شجره طیبه


لیبرمن: توافق بین آمریکا و ایران «بزرگترین فاجعه سیاسی» است


قالیباف به عمان رفت


حضور ۱۱ دانشگاه ایرانی در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۷