تسلیم شدن 116 عنصر مسلح فریب خورده در سوریه

جمعه 6 تير 1393
10:41
تسلیم شدن 116 عنصر مسلح فریب خورده در سوریه العالم - 116 عنصر مسلح فریب خورده در استانهای دمشق، ریف دمشق، حسکه و دیرالزور خود را به نیروهای سوری تسلیم کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، 60 فرد مسلح نیز که خود را در منطقه "دحیرج" استان حمص در شمال دمشق به همراه سلاحشان تسلیم کرده بودند پس از تعهد به حمل نکردن سلاح و عدم اخلال در امنیت ملی آزاد شدند. 

به گزارش خبرگزاری سوریه، "صبحی حرب" دبیر حزب بعث حمص به خبرنگاران گفت: آزادسازی چنین افرادی فرصتی واقعی برای بازگشت تمام فریب خوردگان به منظور بازگشت به راه درست و شرکت در بازسازی وطن است.

وی افزود: اینگونه آزادی افراد استمرار خواهد داشت و باعث خواهد شد تا مردم استان حمص به زندگی عادی خود بازگردد.

صبحی گفت: سوریه با وحدت مردم و حمایت مردمی از ارتش و رهبری  بر کشورهای پشتیبان تروریسم که علیه آن توطئه کردند، پیروز خواهد شد. 

0% ...

آخرین اخبار

وقوع آتش‌سوزی گسترده در یک کارگاه صنعتی در کالیفرنیا + فیلم


خلبان اسرائیلی که در بمباران ایران مشارکت داشت، کشته شد


شهردار لندن قرارداد امنیتی با شرکت مرتبط با رژیم صهیونیستی را متوقف کرد


قوه قضاییه:حکم اعدام یکی از لیدرهای مسلح کودتای دی‌۱۴۰۴ اجرا شد


مرشایمر: قدرت نیروی نظامی امارات به هیچ وجه قابل قیاس با ایران نیست


ادعای فاکس‌نیوز در باره «پیشرفت ۹۵ درصدی تفاهم اولیه بین ایران و آمریکا»


هویت عامل حمله مسلحانه به کاخ سفید مشخص شد+ فیلم


۲۸ عملیات مقاومت لبنان علیه مواضع صهیونیست‌ها طی روز گذشته


رژیم صهیونیستی در جولان اشغالی رزمایش برگزار می‌کند


شنیده شدن صدای انفجار در سلیمانیه عراق