تظاهرات علیه نقض آتش‌بس در یمن

شنبه 7 تير 1393
20:09
تظاهرات علیه نقض آتش‌بس در یمن صعده، (العالم) – هزاران نفر در استان صعده در شمال یمن با برپایی تظاهراتی، نقض آتش‌بس در این کشور توسط گروه‌های تکفیری و ادامه حملات آنان به اهالی منطقه موسوم به عمران را محکوم کردند.

به گزارش شبکه خبری العالم، در این تظاهرات که شماری از اعضای احزاب و گروه های سیاسی و مردم صعده و هیأت هایی از صنعا در آن شرکت داشتند، ایفای نقش کمیته ریاست جمهوری یمن به منظور توقف حملات تکفیری ها را خواستار شدند.

آنان ایستادگی در برابر حملات تکفیری ها که هدفشان متشنج ساختن اوضاع و ایجاد بی ثباتی در یمن است را مورد تاکید قرار دادند. 

"عبدالله المتمیز" مسئول فرهنگی گروه انصار الله در گفت وگو با خبرنگار العالم گفت: جنگ سالاران، صلح را رد کرده و آن را خیانت می دانند، لذا مردم یمن باید ماهیت چنین اشخاصی را بشناسند.  

عبدالله سهیل سخنگوی انقلابیون یمن نیز طی سخنانی در این تظاهرات، نقش دانشگاه الایمان در زمینه جذب و آموزش تکفیرها و اعزام آنان برای قتل مردم یمن و انهدام کشور را محکوم کرد.

دانشگاه الایمان یک دانشگاه دینی در صنعا به ریاست شخصی به نام عبدالمجید الزندانی است که خود را رییس علمای یمن نامیده است.


. tt-27-23:00 

0% ...

آخرین اخبار

گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی


فرستاده سازمان ملل: قتل‌عام مدرسه میناب در تاریخ جهان ثبت می‌شود


قالیباف: لبنان جزو لاینفک آتش‌بس است؛ نقض آتش‌بس، پاسخی قوی دارد


عارف: «دولت جنگ و سازندگی» ایران را قوی‌تر از هر دورانی می‌سازد


شناسایی و دستگیری ۱۹ مزدور دشمن آمریکایی-صهیونی و کشف ۱۳۷ قبضه سلاح در ۵ استان کشور


کالاس: آتش‌بس با ایران باید به لبنان نیز گسترش یابد


پاسخ موشکی حزب‌الله به تجاوزات رژیم صهیونیستی؛ آژیر خطر در شمال اراضی اشغالی به صدا درآمد


افزایش شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی علیه لبنان به ۲۰۳ نفر


سرپرست وزارت دفاع با وزرای دفاع پاکستان و تاجیکستان گفت‌وگو کرد


اسپانیا سفارت خود را در تهران بازگشایی می‌کند