تعداد شهدای غزه به 182 نفر رسید

دوشنبه 23 تير 1393
21:09
تعداد شهدای غزه به  182 نفر رسید العالم - تعداد دیگری از شهروندان فلسطینی در حمله جنگنده های صهیونیستی به دیر البلح و خان یونس و سایر مناطق غزه به شهادت رسیدند و بدین ترتیب تعداد شهدای این منطقه بیدفاع به 182 تن رسید.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، آمار مجروحان حملات وحشیانه صهیونیست ها به مردم بیگناه این منطقه در ماه مبارک رمضان نیز به هزار و 300  نفر رسید.

براساس این گزارش 6 فلسطینی در آخرین حملات بمباران اراضی کشاورزی در شمال غزه مجروح شدند و منابع بیمارستانی از انتقال تعدادی مجروح به بیمارستان پس از بمباران دو منطقه الشجاعیه و الزیتون خبر دادند.

در همین حال 10 فلسطینی هم در حملات جبالیا و خان یونس زخمی شدند و تعداد مجروحان حملات 8 روزه صهیونیست ها غزه به هزار و 280  نفر رسید.

در مقابل، مقاومت فلسطین و در راس آن گردان های عزالدین قسام (شاخه نظامی حماس) به موشک باران شهرهای صهیونیستی ادامه دادند چنان که برای دومین بار شهر حیفا را با چندین موشک R160 و قدس اشغالی را با موشک های M75 هدف قرار دادند.

امروز همچنین فرودگاه نظامی رامون، قیساریه و منطقه بحر المیت نیز آماج حملات مقاومت بود.

در یک عملیات بی سابقه گردان های قسام برای اولین بار با یک واحد یگان ویژه به پایگاه زکیم حمله کرده و تونلی در زیر گذرگاه کرم ابوسالم را منفجر کردند.

0% ...

آخرین اخبار

مرشایمر: آمریکا راهی برای پیروزی در جنگ ایران ندارد


بحرینی: ما جنگ نمی‌کنیم/ دفاع از ایران نقطه پایان ندارد


شیخ زکزاکی: نام رهبر شهید ایران به نمادی از مقاومت تبدیل شده است 


سنتکام مدعی رهگیری یک کشتی ایرانی شد


سخنگوی وزارت دفاع: بخش قابل توجه از توان موشکی استفاده نشده است


وزارت اطلاعات: جاسوس رژیم صهیونیستی و ۱۵ مزدور گروهک‌های وابسته به دشمن دستگیر شدند


دیدار وزیر امورخارجه ایران با فرمانده ارتش پاکستان+ فیلم


سازمان اطلاعات سپاه: تیم‌های وابسته به گروهک‌های ضدانقلاب منهدم شدند


کارگزاران حج تمتع راهی مدینه شدند+ فیلم


گروه‌های مقاومت: حملات اخیر در غزه ادامه جنگ نسل‌کشی است