احزاب لبنانی از مقاومت فلسطین حمایت کردند

چهارشنبه 25 تير 1393
15:08
احزاب لبنانی از مقاومت فلسطین حمایت کردند احزاب لبنانی و گروه های فلسطینی با شرکت در نشستی در دفتر جنبش جهاد اسلامی فلسطین در اردوگاه الجلیل در بعلبک، از ایستادگی مردم فلسطین در غزه حمایت و تجاوز مستمر رژیم صهیونیستی ضد مردم فلسطین را محکوم کردند.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، احزاب لبنانی و گروه های فلسطینی در بیانیه ای که یک نسخه از آن برای پایگاه خبری شبکه العالم نمابر شده ، تاکید کردند: تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی، حلقه ای ناگسستنی از زنجیرۀ تلاش برای نابود کردن مساله فلسطین و پایان دادن به مقوله حق بازگشت آوارگان و آزادی فلسطین است.
در این بیانیه با تجلیل و قدردانی از مبارزه نیروهای مقاومت فلسطین، از آن ها درخواست شده است به حملات کوبنده خود ضد دشمن صهیونیست ادامه دهند زیرا این دشمن، جز زبان زور و جهاد و مقاومت، چیز دیگری نمی فهمد.
شرکت کنندگان در این نشست، همچنین از ملت های عربی و اسلامی خواستند در حمایت از مردم مجاهد و مظلوم فلسطین، به پا خیزند در برابر ظلم و تجاوزی که در حق فلسطینیها صورت می گیرد، موضع بگیرند.
در این بیانیه همچنین بر ضرورت حمایت کشورهای اسلامی و عربی از مساله فلسطین که مساله محوری جهان اسلام و جهان عرب است، تاکید و خاطر نشان شده است که فلسطین، از رود تا دریا باید آزاد شود.
احزاب لبنانی و گروه های فلسطینی در بعلبک همچنین با هرگونه طرحی که با آرمانها و اصول فلسطین و مقاومت مغایر باشد، مخالفت کردند.

26

0% ...

آخرین اخبار

قالیباف: پیام رهبر انقلاب چراغ راه آینده و نقشه راه مجلس است


فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه ثبت رکورد تازه/ ۳ چاه جدید در راه تولید


افزایش تلفات نظامیان صهیونیستی در حملات پهپادی حزب‌الله


صدور دستور قضایی برای توقیف اموال ۷۵ نفر از خائنین به کشور


پزشکیان: مدیریت کشور نباید به حلقه‌ای محدود از مدیران و تصمیم‌گیران منحصر شود


آخرین یادداشت تهران پیش از مذاکرات هسته‌ای با آمریکا +فیلم


تحلیلگر نظامی اسرائیلی: موشک‌های ایران ویرانگرند؛ توان توقف برنامه موشکی تهران را نداریم


رضایی: محاصره دریایی یا با مذاکره و یا زور پایان می‌یابد


دستگیری دو مزدور وابسته به رژیم صهیونیستی در ارومیه


گزارش ویژه شبکه خبری العالم از تشییع پیکر خبرنگار شهید خود "حسام زیدان" + فیلم