نخستین نشانه‌های جنگ داخلی تروریست‌ها در عراق

پنج‌شنبه 26 تير 1393
13:59
نخستین نشانه‌های جنگ داخلی تروریست‌ها در عراق بک منبع محلی در استان دیالی عراق، از پیدا شدن جسد بدون سر سرکردۀ گروهک موسوم به انصار السنه در منطقه السعدیه در این استان خبر داد که حاکی از شدت گرفتن درگیری داخلی بین گروه‌های تروریستی است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم،  جسد سرکردۀ گروهک موسوم به انصار السنه به نام ابو مجاهد القیسی در کنار نهر آبی در منطقه السعدیه در 60 کیلومتری شمال شرق بعقوبه پیدا شد، در حالی که سر در بدن نداشت.

سایت شبکه الفرات به نقل از این منبع که خواست نامش فاش نشود، نوشت: القیسی یک هفته پیش در شرایطی مبهم ناپدید شد و این در حالی است که منطقه السعدیه از یک ماه پیش تحت کنترل داعش است.

یک منبع اطلاعاتی در استان دیالی سوم ماه می گذشته گفته بود که گروه موسوم به انصار السنه در مناطق شمال شرق بعقوبه علیه داعش اعلام جنگ کرده و آنها را وسیله بد نامی اسلام دانسته است. وی همچنین گفته بود که این موضوع به درگیری بین گروه های مسلح منجر خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند


حملات هدفمند آمریکا و عربستان به خاک و مقاومت عراق


بلومبرگ: تهدیدات دریای سرخ مسیر نفتکش‌ها را تغییر داد


سازمان ملل: بازسازی غزه بدون راه‌حل سیاسی پایدار نیست


وقوع انفجار در جنوب دریای سرخ


ارتش تروریستی آمریکا ادعا کرد؛ ایران چند موشک بالستیک به نیروهایش در خاک اردن شلیک کرده است+فیلم


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا


سفیر ایران: اقدامات غیرقانونی مستمر آمریکا و اسرائیل تهدید جدی برای صلح و امنیت جهان است


۶ حمله پهپادی به سلیمانیه در۲۴ ساعت اخیر