دولت قانون: مالکی تنها نامزد نخست وزیری است

پنج‌شنبه 26 تير 1393
18:00
دولت قانون: مالکی تنها نامزد نخست وزیری است عضو ائتلاف دولت قانون تأکید کرد، رئیس این ائتلاف "نوری مالکی" تنها نامزد برای پست نخست وزیری است.

به گزارش روز پنج شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "عبدالسلام مالکی" در بیانیه‌ای اعلام کرد: ائتلاف دولت قانون در انتخابات اخیر 93 کرسی کسب کرد، که این امر در مقایسه با دیگر فراکسیونها به ما حقوق بیشتری را می دهد.
وی افزود: تنها نامزد ما برای نخست وزیری نوری مالکی است، زیرا او بالاترین رأی را در بین دیگر نامزدها کسب کرد، به صورتیکه تعداد آرای او از سطح همه فهرست‌ها بیشتر است.
این نماینده عراقی خاطرنشان کرد: موافقت دولت قانون با اصل مشارکت، برای عمل به درخواست مرجعیت و با توجه به ضرورت مرحله کنونی می‌باشد؛ و به معنای کوتاه آمدن از حقوق خود و حقوق هوادارانمان نیست.
 

عبدالسلام مالكي

عبدالسلام مالکی اظهار داشت: دستیابی دولت قانون به پست معاون اول رئیس پارلمان، آغازی برای تحویل گرفتن بقیه پستهایی است که از حقوق ما در دیگر مناصب است که در نخست وزیری در رأس آنها قرار دارد.
عبدالسلام مالکی تأکید کرد: کوتاه آمدن از این حقوق به معنای خیانت به مردمی است که به ما رأی داده‌اند.
وی افزود: مرحله آتی بسیار اهمیت دارد، و نیازمند همکاری و تفاهمات بیشتر برای ترسیم نقشه راهی است که به پیشرفت این کشور و مقابله با چالشها در همه میادین کمک می کند.

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت فرانسه با تهدید ترامپ علیه زیرساخت‌های ایران


آتش سوزی در اراضی اشغالی در پی اصابت موشک‌های حزب الله + عکس


برنامه‌های ویژه اربعین رهبر شهید انقلاب اعلام شد


پزشکیان: جان‌فدای ایران بوده‌ام، هستم و خواهم بود


انگلیس حاضر به همکاری با آمریکا برای حمله به پل و نیروگاه ها در ایران نشد


قرارگاه خاتم: آمریکا در غرب آسیا تحقیر شده است


زلنسکی: پیشنهاد آتش‌بس در حوزه انرژی به مسکو ارسال شد


رئیس قوه قضاییه: احکام مجازات ایادی دشمن با سرعت بیشتری صادر شود


پل ملک فهد عربستان بسته شد


زخمی شدن 15 آمریکایی در حمله پهپادی ایران به کویت