فرار وزیر خارجه اسرائیل، از ترس موشک مقاومت+ویدئو

جمعه 27 تير 1393
11:23
العالم - وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، از ترس موشک های مقاومت، از کنفرانس مطبوعاتی فرار کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه المرصد به نقل از روزنامه عبری زبان "یدیعوت احرونوت" نوشت: "آویگدور لیبرمن" وزیر خارجه اسرائیل، در شهر عسقلان، با همتای نروژی خود کنفرانس مطبوعاتی مشترک برگزار کرده بود، که موشک های (مقاومت فلسطین) سبب به صدا در آمدن آژیر خطر شد.

بر پایه این گزارش، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی از ترس موشک های مقاومت فلسطین، کنفرانس مطبوعاتی را رها کرده و فرار را بر قرار ترجیح داد و به سمت پناهگاه دوید.

موشک مقاومت فلسطین، به منزلی در نزدیکی محل کنفرانس مطبوعاتی اصابت کرد.

روزنامه یدیعوت احرونوت، عکس ها و فیلمی از لحظه فرار وزیر خارجه رژیم صهیونیستی و همتای نروژی او در سایت خود منتشر کرد که نشان می دهد، نیروهای پلیس نیز در لحظه شنیدن صدای آژیر، به زمین افتادند و دماغشان به خاک مالیده شد.

رژیم صهیونیستی در حملاتی وحشیانه که از 11 روز پیش تاکنون ادامه دارد، صدها فلسطینی را کشته و زخمی و ده ها خانه را بر سر ساکنان آن ها ویران کرده است. مقاومت فلسطینی در واکنش به جنایت های رژیم صهیونیستی، سیاست موشک جواب موشک را در دستور کار قرار داده است.

0% ...

آخرین اخبار

صدراعظم آلمان: به‌زودی مذاکرات مستقیم با ایران را از سر می‌گیریم


کنایه وزیر علوم به فرستاده سازمان ملل درباره خسارات وارد شده به دانشگاه شریف


کشتی آزاد قهرمانی آسیا؛ حریفان نمایندگان ایران مشخص شدند


عراقچی: دنیا با بدبینی عملکرد آمریکا را نظاره می‌کند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


پزشکیان: ایران هرگز خواهران و برادران لبنانی را تنها نخواهد گذاشت


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی


فرستاده سازمان ملل: قتل‌عام مدرسه میناب در تاریخ جهان ثبت می‌شود


قالیباف: لبنان جزو لاینفک آتش‌بس است؛ نقض آتش‌بس، پاسخی قوی دارد


عارف: «دولت جنگ و سازندگی» ایران را قوی‌تر از هر دورانی می‌سازد