درگیری ارتش لبنان با تروریست‌ها در عرسال

يکشنبه 12 مرداد 1393
08:13
درگیری ارتش لبنان با تروریست‌ها در عرسال در پی حمله تروریست‌ها به یک ایست و بازرسی ارتش لبنان در عرسال، نیروهای ارتش به شدت با آنها درگیر شدند.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، خبرگزاری رسمی لبنان اعلام کرد، این درگیری‌ها پس از حمله تروریستها به ایست و بازرسی ارتش در مناطق المصیده و وادی حمید آغاز شد.
تروریستها قصد داشتند به پایگاه های ارتش و نیروهای امنیتی در عرسال حمله کنند.
خبرها حاکی است که گروهی از تروریستها وارد عرسال شدند که در پی آن دو شهروند که به مقابله با مهاجمان پرداخته بودند، کشته شدند.
نیروهای ارتش لبنان پیش از این در یکی از ایست و بازرسی ها در عرسال، یکی از سرکرده‌های جبهه النصره موسوم به "ابو احمد" را به دام انداخته بودند. ابواحمد سرکرده یکی از گروه های مسلح در قلمون است.
با انتشار خبر دستگیری این تروریست تحت تعقیب، عناصر مسلح ایست و بازرسی مذکور را محاصره کرده تا وی را آزاد کنند؛ گروهی از عناصر مسلح نیز با ایجاد ایست و بازرسی در عرسال، ساختمان نیروهای امنیتی در این شهر را محاصره کردند تا این تروریست را آزاد کنند.
خبرنگار شبکه لبنانی المنار گزارش داد، نیروهای ارتش این کشور پس از این ماجرا و استقرار عناصر مسلح نقابدار در عرسال، نیروها و تجهیزات خود را به این شهر اعزام کرد.
فرماندهی ارتش لبنان هم اعلام کرد که "عماد احمد جمعه" که در یکی از ایست و بازرسی ها دستگیر شده، اعتراف کرده که وابسته به گروه تروریستی جبهه النصره است.

نيروهاي لبناني در ورودي عرسال

خبرگزاری رسمی لبنان تأکید کرد که نیروهای ارتش تا عصر دیروز توانستند وادی حمید در شهر عرسال را کاملا تحت کنترل خود در آوردند.
بر اساس این گزارش، درگیریهای شدیدی بین ارتش و ترویستها برای پاکسازی کامل منطقه درجریان است، و توپخانه ارتش در حال بمباران تپه هایی است که تروریستها قبلا آن را تحت کنترل خود در آورده بودند.
* انتشار خبرهای اشتباه و دروغ
از سوی دیگر فرماندهی ارتش در بیانیه ای اعلام کرد که برخی رسانه ها در حال انتشار خبرهای اشتباه و دروغ درباره تعداد کشته شدگان در منطقه عرسال و اسامی آنها هستند.
فرماندهی ارتش لبنان از رسانه ها خواست از انتشار اینگونه خبرها خودداری کرده و فقط به بیانه های صادر شده از سوی ارتش توجه کنند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد