عکس؛ تونل‌های مقاومت به کره ماه رسیده است!

يکشنبه 12 مرداد 1393
18:27
عکس؛ تونل‌های مقاومت به کره ماه رسیده است! بسیاری از ساکنان شهرک‌های صهیونیستی در اراضی اشغالی و کاربران اینترنت، تصویر طنزآمیز خروج یکی از اعضای گردان‌های قسام از دهانۀ تونلی در کره ماه را مورد توجه قرار داده و آن را به دفعات برای یکدیگر ارسال کرده اند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه العالم، در این تصویر که از عجز تفنگداران اشغالگر در برابر عملیات نفوذی رزمندگان مقاومت با استفاده از تونل های زیرزمینی حکایت دارد، یک فضانورد حاضر در کره ماه نیز به نمایش در آمده، در حالی که بر سر خود می زند و می گوید: "... تا اینجا هم نفوذ کرده اند"!

گفتنی است، "تونل" های مقاومت فلسطین در هفته های اخیر موجی از ترس و وحشت را در میان صهیونیست ها موجب شده است که یکی از آخرین ابعاد آن، گزارش یک شهرک نشین در مورد شنیده شدن صداهای غیرعادی از طبقات زیرین زمین بود که به حفاری گسترده محل از سوی نیروهای امنیتی در اطراف منزل وی منجر؛ و مشخص شد که آن صداها خیالاتی بیش نبوده است!

0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند