تکرار نقض آتش بس از سوی صهیونیست ها

دوشنبه 13 مرداد 1393
17:40
تکرار نقض آتش بس از سوی صهیونیست ها العالم - رژیم صهیونیستی آتش بس موقتی را که به صورت یک طرفه در غزه اعلام کرده بود، با حمله به یک منزل مسکونی در اردوگاه الشاطی نقض کرد.

به گزارش روز دوشنبه خبرنگار العالم از نوار غزه، این تجاوزگری که تنها چند دقیقه پس از اجرایی شدن طرح آتش بس صورت گرفت، به شهادت یک کودک و زخمی شدن 30 فلسطینی دیگر که اغلب زن کودک هستند، منجر شد.

به این ترتیب شمار شهدای فلسطینی از آغاز تهاجم ارتش رژیم صهیونیستی به غزه در 28 روز گذشته به یک هزارو 850 نفر و شمار مجروحان نیز به بیش از نه هزارو 400 نفر رسیده است.

بنا بر اعلام خبرنگار العالم، ارتش اشغالگر به صورت یک جانبه آتش بس هفت ساعته در غزه اعلام کرد بود که از ساعت 10 صبح به وقت محلی آغاز شد؛ به اذعان رژیم صهیونیستی این آتش بس تمام مناطق نوارغزه را در بر نمی گیرد.

از سوی دیگر "اویگدور لیبرمن" وزیر خارجه رژیم اشغالگر قدس در تازه ترین اظهارات خود پیشنهاد کرده که سازمان ملل اداره امور نوار غزه را به عهده بگیرد.

وی در کنیست اعلام کرد که باید به امکان مکلف شدن سازمان ملل متحد به اداره نوار غزه فکر کرد و این گزینه دور از نظر نیست.

لیبرمن، سرکرده حزب "اسرائیل خانه ما" یک نژادپرست افراطی و جزء "بازهای" کابینه بنیامین نتانیاهو است که خواهان اشغال مجدد نوار غزه شده اند.


 

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا