داعش، وکالت را حرام کرد

سه شنبه 14 مرداد 1393
18:00
داعش، وکالت را حرام کرد داعش در تداوم سختگیری‌های به ظاهر شرعی خود، حرفه وکالت را مغایر با شرع الهی دانست و فعالیت وکلا را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "داعش" با ممنوع ساختن کار وکالت در استان "رقه" در شمال سوریه، باعث شده عمده وکلای مقیم این استان برای تامین هزینه زندگی خود به کارهایی مثل فروش میوه و سبزی روی بیاورند.

البته با فعالیت آنچه که در تشکیلات گروه تروریستی داعش به نام دادگاه های شرعی یا هیئت های شرعی معروف است، به نظر میرسد وجود حرفه ای به عنوان وکالت در مناطق تحت تسلط این گروه را بی معنی باشد.

داعش از سال گذشته با تسلط بر استان رقه در شمال سوریه زندگی را بر ساکنان این استان سخت و طاقت فرسا کرده است.

به نوشته روزنامه "المرصد"، داعش همچنین مانع از خروج دانش آموزان دبیرستانی از رقه برای شرکت در دوره آموزش تکمیلی شد.

روز گذشته در شرق رقه شماری از زندانیان دربند داعش از حبس گریختند.

اما در عرصه تحولات میدانی روز گذشته در "عین عیسی" استان رقه، ارتش سوریه به مواضع داعش حمله کرد. از سوی دیگر 12 گروه وابسته به "ارتش آزاد"(مخالفان مسلح سوری) در "دیرالزور" تشکلی جدید به نام "ارتش شیرهای شرق" را برای مقابله با داعش تشکیل دادند.
 

0% ...

آخرین اخبار

حزب‌الله: مذاکره مستقیم لبنان با رژیم اسرائیل نقض آشکار قانون اساسی است


دیدار هیات مذاکره‌کننده ایران با نخست‌وزیر پاکستان


الجزیره: هیات ایرانی مذاکرات خود را با مسئولان عالی رتبه پاکستان آغاز کرد/ سرفصل‌ها چیست؟


عراقچی: تصمیم ایران برای پذیرش آتش‌بس مسئولانه بود


اعتراض شدید تیم ایرانی به نقض عهد آمریکا در دیدار با فرمانده ارتش پاکستان


پاکستان: برای صلح پایدار ایران و آمریکا تلاش می‌کنیم


پاسخ کوبنده حزب‌الله به تداوم بمباران‌های جنوب لبنان


طرح ترامپ برای بازسازی غزه با مشکل مواجه شده است


تغییر بزرگ در نظم جهانی؛ بریکس کشورهای خاورمیانه را جذب می‌کند


داسیلوا: ترامپ جهان را تهدید می‌کند