هلاکت ده ها عضو داعش در سنجار

سه شنبه 14 مرداد 1393
08:47
هلاکت ده ها عضو داعش در سنجار سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح اعلام کرد که دهها نفر از عناصر گروه داعش در عملیات نیروهای هوایی علیه آنها در منطقه سنجار به هلاکت رسیده و یا زخمی شدند.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، سرلشکر "قاسم عطا" به شبکه عراقی سومریه نیوز گفت: دهها نفر از داعشی ها در عملیات هوایی ارتش عراق به آنها در منطقه سنجار به هلاکت رسیدند و مجروحان نیز به بیمارستان تلعفر منتقل شدند.
سرلشکر عطا پیشتر اعلام کرد که نیروی هوایی عراق بعد از فرمان نوری مالکی نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح این کشور برای پشتیبانی از نیروهای پیشمرگه در نبرد با عناصر داعش، به عناصر داعش در مناطق البعاج، سنجار و روستاهای اطراف آن حمله کرد.
یکشنبه گذشته پس از عقب نشینی نیروهای پیشمرگه از مناطق سنجار و ربیعه در غرب استان نینوا، تروریستهای داعش وارد این مناطق شده و ایزدی های ساکن این مناطق را آواره کردند.
گروه داعش در حمله به منطقه سنجار و ربیعه مقام حضرت زینب (س) و همه مراقد ایزدی ها را ویران و شماری از آنها را به قتل رساندند.

0% ...

آخرین اخبار

گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسپانیا


حمله موشکی و پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان رژیم اسرائیل


خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


بقائی: طرح ایران منحصرا بر پایان جنگ متمرکز است


سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان