اختلاف مبلغان سعودی درباره فروش زنان توسط داعش

سه شنبه 21 مرداد 1393
14:43
اختلاف مبلغان سعودی درباره فروش زنان توسط داعش انتشار اخبار و گزارشهایی درباره اقدام گروه تروریستی داعش در فروش زنانی که در مناطق اشغال شده اسیر شده‌اند، بحث و جدل فراوانی را بین کاربران شبکه های اجتماعی در اینترنت به ویژه مبلغان سعودی به راه انداخته است.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، جمعیت هلال احمر عراق پیشتر در پایگاه اینترنتی خود اعلام کرده بود که هزاران نفر از ساکنان شهرهای استان نینوا از محل سکونت خود به علت پیشروی داعش فرار کردند.
این جمعیت افزود: عناصر داعش در شهر سنجار بیش از یکصد خانواده را ربوده و بعد از کشتن همه مردان، این خانواده ها را به فرودگاه تلعفر بردند. داعش صدها زن از اقلیت ایزدی را به منظور فروش در بازار ربودند.
سایت شبکه "سی ان ان" آمریکا تأکید کرد که گزارش‌های جمعیت هلال احمر عراق باعث واکنش کاربران در شبکه های اجتماعی شد.
در همین راستا، "عیسی الغیث" عضو مجلس شورای سعودی در صفحه تویتر خود نوشت: زمان برده داری پایان یافته است و اسلام برده گرفتن را حرام کرده است.
وی این پرسش را مطرح کرد که "حقیقت به غنیمت گرفتن زنان از سوی داعش چیست؟ حقیقت این تصاویر چیست؟"
الغیث نوشت: هنگامی که اسلام آمد برده داری وجود داشت و پس از آن بردگی پایان یافت؛ امروز دیگر دوره برده داری تمام شده است و به غنیمت گرفتن زنان حرام می باشد، و ناموس همه انسانها باید پاس داشته شود.
اما این مطالب الغیث برای برخی کاربران افراطی شبکه‌های اجتماعی خوشایند نبود؛ در این راستا خود الغیث نظر یکی از کابران را دوباره در تویتر خود منتشر کرد که گفته بود: "صالح الفوزان به اظهارات عیسی الغیث درباره حرام بودن برده داری واکنش نشان داد، و آن را جهل و الحاد توصیف کرد".
این مطلب حاوی لینکی مربوط به سخنان الفوزان، عضو کمیته دائمی فتوا و عضو هیأت علمای ارشد سعودی می باشد.
الفوزان چند سال پیش به گفته‌های سید قطب مصری درباره حرام بودن برده داری می پردازد و می گوید که این حکم مرتبط با قرآن است و نمی توان آن را – تا زمانی که جهاد فی سبیل الله ادامه دارد- لغو کرد زیرا وابسته به آن است.
او در ادامه ادعاهایش افزود: این حکم خدا است که کسی در آن بحث و جدل نمی کند و اگر برده داری باطل بود اسلام به آن اشاره می کرد؛ همانطور که به ربا و زنا اشاره کرده است. اسلام شجاع است و با مردم تعارف ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

بیسکوف: حمله به کشتی ایرانی، تنش‌آفرینی خطرناک کی‌یف است؛ ایران توان پاسخ دارد


کنسولگری آمریکا در تورنتو دوباره زیر آتش گلوله؛ دومین تیراندازی در سال ۲۰۲۶


بررسی علل توقف حملات ترامپ علیه ایران در العالم


ایران باج‌خواهی آمریکا را رد کرد؛ دیپلماسی عزتمندانه تسلیم نمی‌شود


هشدار مسکو به لندن: بد می بینید!


ارتش سودان کنترل منطقه ام بادر را دوباره به دست گرفت +فیلم


گزارش العالم از استمرار گلوله باران رژیم صهیونیستی علیه جنوب لبنان+ فیلم


لابی صهیونیست عدالت را هدف گرفته است/ "برکناری دادستان لاهه برای فرار نتانیاهو از محاکمه بود"


لبنان ادامه نقض توافق از سوی "اسرائیل" را نمی‌پذیرد


کشتی‌ها برای تردد همچنان مسیر ایران را به کریدور آمریکایی ترجیح می‌دهند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم