شلاق خوردن شهروند سوری به‌خاطر توهین به برق!

سه شنبه 21 مرداد 1393
22:46
شلاق خوردن شهروند سوری به‌خاطر توهین به برق! دادسرای وابسته به گروهک تروریستی جبهه النصره در شهر خان شیخون در استان ادلب، یک سوری را به دلیل توهین به برق، به کفرگویی متهم و به 80 ضربه شلاق محکوم کرد!

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم، پایگاه های اینترنتی نزدیک به جبهه النصره امروز سه شنبه، ویدیویی تحت عنوان "دادسرا حکم خداوند را در مورد یک توهین کننده به دین اسلام اجرا می کند" منتشر کردند. این فیلم کوتاه شخصی را نشان می دهد که لباس گروه های اسلامی (لباسهای پاکستانی) به تن دارد و در میدان اصلی شهر خان سیخون حکم دادسرا در مورد شخصی که چشمان و دستانش را با پارچه ای بستند، قرائت می کند.

مسئول قرائت حکم دادسرا، در بیان جزییات پرونده، طرف های دعوا را دادستان به عنوان مدعی العموم از یک سو؛ و "معتصم عبدالکریم" به عنوان متهم از سوی دیگر معرفی کرد و اتهام او را لعنت فرستادن به "دین ِ برق" اعلام کرد!

ماجرا از این قرار بود که چند روز پیش هنگامی که نیروهای دادگاه وابسته به جبهه النصره برای رسیدگی به تخلفات در استفاده از برق به روستای لطامنه در حومه ادلب رفته بودند، شخصی با عصبانیت و برای اعتراض گفت: "لعنت به دینِ برق".

در این حکم آمده است: عبدالکریم با اهانت به دین (!) مرتد شده که مجازات آن قتل است، اما با توجه به اینکه وی در ملأ عام توبه کرده، مجازاتش به 80 ضربه شلاق، تراشیدن موی سر و قرار دادن عکس وی در آرشیو دادسرای جبهه النصره تخفیف یافت. وی همچنین سه روز در بازداشت بود و سپس آزاد شد. این فیلم همچنین نشان می دهد که حکم شلاق معتصم عبدالکریم با حضور جمع زیادی از مردم شهر اجرا می شود.

گفتنی است عرب های عراق و سوریه، گاهی برای لعنت فرستادن به اشیا و پدیده ها از واژه "لعنت به دین ِ فلان" استفاده می کنند.

جبهه النصره قبل از شروع درگیریها در سوریه در 2011 گروهی شناخته شده نبود، اما با به عهده گرفتن عملیات انفجاری مراکز نظامی و امنیتی نظام سوریه در ماههای نخستین درگیری ها، به عنوان یک نیروی تروریست شناخته شد.

جبهه النصره که متهم به افراط گرایی است و در سازمان بین الملل و امریکا در لیست گروههای تروریستی قرار دارد، شاخه به رسمیت شناخته شده گروه القاعده در سوریه است. این گروهک تروریستی ادعا می کند که از طریق دادگاه ها و شوراهای شرعی که در مناطق تحت سلطه خود تشکیل داده، برای اجرای احکام و تعالیم شریعت اسلامی می کوشد.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نشست‌های اتیوپی؛ تلاش برای صلح یا پوششی برای تجزیه سودان؟


ایهود باراک: هیچ نشانه‌ای از تضعیف حزب‌الله دیده نمی‌شود


ادامه عملیات موشکی و پهپادی حزب الله علیه نظامیان صهیونیست


واکنش کوبا به تحریم های جدید آمریکا: با تجاوزگری مقابله می‌کنیم


کشته و زخمی شدن ۱۱ نظامی صهیونیستی در جنوب لبنان


غدیر امسال، متفاوت از همیشه؛ روایتی از ۹۵ روز مقاومت در برابر جنگ تحمیلی


گفت وگوی وزیر امورخارجه قطر با همتایان ترکیه ای و مصری درباره توافق ایران و آمریکا


شور غدیر در گرمای خرداد؛ خانواده‌ها در مسیر ۱۰ کیلومتری عشق قدم زدند


ادعای جدید آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برنامه هسته‌ای ایران


از تهدید موشکی تا فشار بر نتانیاهو؛ روایت عبری‌ها از آتش‌بس لبنان