دولت قانون: معصوم، مالکی را دور زد

چهارشنبه 22 مرداد 1393
13:52
دولت قانون: معصوم، مالکی را دور زد نماینده ائتلاف دولت قانون اعلام کرد: فواد معصوم رئیس جمهور عراق در تماس تلفنی با نوری مالکی گفته بود که ساعت 3 بعد از ظهر وی را مامور تشکیل دولت جدید خواهد کرد، اما در آخرین دقایق علیه مالکی توطئه و حیدر العبادی را به جای وی مامور تشکیل دولت کرد.

به گزارش روز چهارشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "عواطف نعمه" در گفت وگو با شبکه عراقی "سومریه نیوز" تصریح کرد: تماس ها بین معصوم و مالکی ادامه داشت تا جایی که معصوم به اطلاع مالکی رساند،  ساعت 3 بعد از ظهر در فرمانی وی را مامور تشکیل دولت آینده خواهد کرد.
نعمه تصریح کرد: معصوم در آخرین دقایق علیه مالکی توطئه و حیدر العبادی نامزد ائتلاف ملی را مامور تشکیل دولت آینده کرد. این توطئه با انگیزه های سیاسی از سوی ائتلاف کردها و اهل سنت و برخی تشکل های ائتلاف ملی انجام شد.
ائتلاف دولت قانون اعلام کرده است که درخصوص مامور شدن حیدر العبادی برای تشکیل دولت به دادگاه فدرال شکایت خواهد کرد.

0% ...

آخرین اخبار

نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها جنگ با ایران را عامل بی‌ثباتی خاورمیانه می‌دانند


تحلیل روزنامه پاکستانی؛ رئیس‌جمهور آمریکا و اسلاف او درک درستی از مسائل جهانی ندارند


هشدار دیلی‌تلگراف؛ جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران یک اشتباه تاریخی است


انتقاد تند سندرز: ترامپ کشور را به سوی جنگ فاجعه‌بار سوق داد


گزارش العالم از جزئیات عملیات جدید یمنی‌ها علیه اهداف سعودی +فیلم


رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را هدف حملات توپخانه ای قرارداد


گزارش وقوع چندین انفجار در شمال شرقی یمن


خشم ترامپ از گزارش‌های اتمام ذخایر مهمات آمریکا در جنگ با ایران


تیراندازی در مدرسه ای در تایلند با ۱۷ کشته و زخمی


رکوردشکنی گذرگاه مهران؛ عبور نزدیک به ۳ میلیون زائر از این گذرگاه