نفت کش کُردهای عراق سرگردان شد

جمعه 24 مرداد 1393
22:02
نفت کش کُردهای عراق سرگردان شد نفت کش کُردهای عراق، پس از ناکامی در تخلیه محموله نفتی خود در پالایشگاهی در نیوجرسی، راهی تنگه جبل الطارق شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از سایت شبکه عراقی "سومریه نیوز" نفت کش "منروا جوی" عازم جبل الطارق شده است تا از آنجا کسب تکلیف کند، و این به آن معنی است که این نفت کش، محموله خود را در منطقه ای در دریای مدیترانه یا اروپا یا شرق قاره اروپا تخلیه خواهد کرد.

این نفت کش که حامل 300 هزار بشکه نفت خام ِ استخراج شده از کردستان عراق است، در سواحل پولسپارو در نیوجرسی لنگر انداخته بود، اما روز چهارشنبه، حرکت خود را از سر گرفت.

کردستان عراق، از ماه می گذشته، فروش نفت خود را از طریق خط لوله جدیدی که از اراضی ترکیه می گذرد، آغاز کرد، اما تاکنون نتوانسته است محمولۀ بیش از یک نفت کش را بفروشد.

دولت عراق، با شکایت در دادگاه های بین المللی، فروش نفت توسط کردستان عراق، را بدون اجازه دانست و خرید نفت از کردستان را موجب پیگرد قانونی اعلام کرده است.

26

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: توافق نهایی هنوز شکل نگرفته است


سردار ابن الرضا: در جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد


شمار شهدای لبنان به ۳۸۲۶ نفر رسید


احتمال پاکسازی کابینه ترامپ از مخالفان «توافق با ایران»


حمله نظامیان اشغالگر صهیونیست به خبرنگار شبکه پرس تی‌وی در جنوب لبنان + فیلم


شیخ نعیم قاسم در پیامی به قالیباف: با صدایی رسا می‌گویم؛ ایران نماد عزت و شرافت است


تأکید قالیباف و نبیه بری بر مسئولیت آمریکا برای ملزم کردن اسرائیل به توقف جنگ


عارف: تنگه هرمز ملک مطلق ایران است


همگرایی انرژی: اتصال شبکه برق ایران و قطر


همکاری مشترک ایران و فائو برای حفاظت از گنجینه ژنتیکی