حمایت از بیماران با سطل آب سرد روی سر مشاهیر!

Error loading media: File could not be played
اشترك
تنزيل الفيديو
اشترك
00:00
00:00
 
شنبه 25 مرداد 1393 - 22:00

العالم - دعوت "مارک زاکر برگ " بنیانگذار فیس بوک برای ریختن یک سطل آب سرد روی سر، برای حمایت از بیماران مبتلا به بیماری ALS ، موجی از این اقدام درمیان مشاهیر دنیای رایانه و اینترنت به راه انداخت.

" ساتیا نادلا " مدیرعامل جدید مایکروسافت اولین کسی بود که به این فراخوان زاکر برگ پاسخ داد و به دنبال او " بیل گیتس"  هم ویدئویی از خود را روی صفحات اجتماعی گذاشت که درآن یک سطل بزرگ آب سرد روی خود می ریزد.

بیل گیتس ویدئویی را منتشر کرد و با طرح یک نقشه دقیق با ریختن یک سطل آب سرد بر روی سر خود از این بیماران حمایت کرد.

بیل گیتس همانند افراد دیگر از " کریس اندرسون" خالق TED و " رایان جان سکرست" تهیه کننده تلویزیونی و " الون ماسک" مدیرعامل تسلا موتور و سرمایه گذار پروژه هایی مثل  SpaceX, PayPal ، خواست تا در این عمل شریک و به نوعی رقابت کنند.

مدیران گوگل ، آمازون ، اپل ودهها تن دیگر هم به این فراخوان پاسخ داده اند.

بیماری ALS که باعث مرگ سلول‌های عصبی کنترل کننده حرکت ماهیچه‌ها می‌شود و موجب ضعف عضلانی عصبی می‌شود ، یک بیماری پیش رونده است که به تدریج عملکرد تمام عضلات بدن را مختل کرده و ضعف عضلانی بیمار تا جایی پیش می‌رود که منجر به فلج کامل بیمار می‌شود.

حمایت از بیماران با سطل آب سرد روی سر مشاهیر!

استيون هاوكينگ

این بیماری ممکن است ابتدا موجب فلج دست‌ها، پاها یا هر دو عضو شود و کم کم با اختلال درسیستم عصبی کنترل کننده تنفس، بلع و تکلم بیمار، نفس کشیدن، غذا خوردن و صحبت کردن بیمار را مختل کند به طوری که فرد مبتلا بدون تجهیزات کمکی قادر به تنفس نیست و در مراحل حاد بیماری، علت مرگ و میر ناشی از این بیماری همین مشکلات تنفسی است.

با فلج ماهیچه‌های کنترل کننده بلع، ریسک ورود غذا و نوشیدنی‌ها به ریه افزایش یافته و بیمار علاوه بر سوء تغذیه و کم آبی شدید بدن، در معرض خطر خفگی نیز قرار می‌گیرد.

بیماری ALS با تمام هجوم وحشتناک و مخربی که روی عضلات حرکتی بدن دارد، هیچ آسیبی را متوجه توانایی‌های مغزی بیمار نمی‌کند و فرد مبتلا کاملا آگاه و هوشیار است.

" استیون ویلیام هاوکینگ" فیزیکدان نظری، کیهان‌شناس ، نویسنده‌ی بریتانیایی 72 ساله و مدیر تحقیقات مرکز کیهان‌شناسی نظری در دانشگاه کمبریج از جمله افراد مبتلا به این بیماری است.

دسته بندی ها :

پربیننده ترین خبرها

loading