هلاکت دهها عضو داعش در عراق

دوشنبه 27 مرداد 1393
08:31
هلاکت دهها عضو داعش در عراق در حمله هوایی ارتش عراق به پایگاههای گروه تروریستی داعش در شمال استان بابل ده ها تن از عناصر این گروه تروریستی به هلاکت رسیدند.

به گزارش روز دوشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع پلیس بابل در مصاحبه با شبکه عراقی "سومریه نیوز" گفت هواپیماها شب گذشته پایگاههای داعش را در منطقه البحیرات (55 کیلومتری شمال بابل) هدف حمله قرار دادند که براثر آن 22 نفر از عناصر این گروه از پا در آمدند و 11 نفر دیگر زخمی شدند.

وی افزود، شمار دیگری از عناصر این گروه فرار کردند و سلاح های خود را جا گذاشتند.

یک منبع امنیتی استان صلاح الدین هم اعلام کرد که شش نفر از افراد مسلح داعش در انهدام یک تانکر سوخت بمب گذاری شده در جنوب تکریت به هلاکت رسیدند.

از سوی دیگر 11 نفر از عناصر داعش در منطقه ضلوعیه خودشان را تسلیم نیروهای امنیتی کردند. همچنین براثر انفجار خودرویی هنگام بمب گذاری آن در جنوب تکریت ده نفر از عناصر داعش از جمله یک چچنی کشته شدند.  
بنابراین گزارش، عناصر داعش یک افسر اطلاعاتی را در شمال تکریت اعدام کردند.

در حمله هوایی در شمال تکریت نیز فرمانده نظامی داعش در منطقه الصینیه و شماری از افراد مسلح به هلاکت رسیدند. بیش از 20 تروریست هم در حمله هوایی به جنوب تکریت از پا در آمدند.

شماری از عناصر داعش نیز در انهدام چهار خودرو از جمله یک خودروی هامر در شمال تکریت به هلاکت رسیدند.
  

 

0% ...

آخرین اخبار

شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


تهران پیش‌نویس قانون راهبردی  تنگه هرمز را ارائه کرد