بازداشت زنان هوادار داعش که از مالزی به سوریه می‌رفتند

سه شنبه 28 مرداد 1393
20:42
بازداشت زنان هوادار داعش که از مالزی به سوریه می‌رفتند معاون بخش مبارزه با تروریسم پلیس مالزی از دستگیری شماری از تروریست‌های هوادار داعش، از جمله دو زن در فرودگاه پایتخت این کشور خبر داد که قصد عزیمت به سوریه برای گذراندن آموزش نظامی را داشتند.

به گزارش روز سه شنبه شبکه خبری العالم، ایوب خان میدین گفت: گروهی که همگی اتباع مالزی هستند، قصد ایجاد "خلافت اسلامی" در جنوب شرق آسیا شامل مالزی، اندونزی، تایلند، فیلیپین و سنگاپور را داشته و می خواستند برای گذراندن آموزش نزد گروهک تروریستی داعش راهی سوریه شوند.

وی افزود: در فاصله زمانی آوریل تا ژوئن 2014 میلادی 19 تروریست مسلح که برای انفجار در مالزی برنامه ریزی می کردند، دستگیر شدند.

ایوب خان ادامه داد: بازداشت افراد مزبور که سن آنان از 20 تا 50 سال متغیر است، در فرودگاه و هنگام عزیمت به سوریه و ترکیه برای آموزش نزد داعش و دریافت حمایت از این گروه انجام شد.

وی خاطر نشان کرد، در جریان بازجویی از دستگیر شدگان مشخص شد آنان به ایدیولوژی داعش در زمینه قتل غیر نظامیان و آن دسته از مسلمانان که وابسته به این گروهک نیستند، معتقدند.

ایوب خان یاد آور شد: در میان آنان شماری صاحبان حرَف و دو زن خانه دار نیز وجود دارند. همچنین هفت نفر از این عده به "ترویج تروریسم و در اختیار داشتن سلاح دست ساز" متهم هستند.

وی گفت: پلیس مالزی معتقد است حدود 40 مالزیایی برای شرکت در جنگ راهی سوریه شده اند.

رسانه های گروهی نیز گزارش دادند: احمد تارمیمی مالکی کارگر مالزیایی مه 2014 در حمله ای انتحاری سوار بر یک دستگاه خودروی بمب گذاری شده 25 نیروی ویژه عراقی را به قتل رساند.

0% ...

آخرین اخبار

سلاحی کم‌هزینه با ضربه ای پرهزینه؛ پهپادهای حزب‌الله بلای جان ارتش صهیونیستی + فیلم


مالزی از رژیم صهیونیستی به دیوان بین‌المللی دادگستری شکایت می‌کند


شگردهای رژیم صهیونیستی در ترور رهبران فلسطینی


وقوع آتش‌سوزی گسترده در یک کارگاه صنعتی در کالیفرنیا + فیلم


خلبان اسرائیلی که در بمباران ایران مشارکت داشت، کشته شد


شهردار لندن قرارداد امنیتی با شرکت مرتبط با رژیم صهیونیستی را متوقف کرد


قوه قضاییه:حکم اعدام یکی از لیدرهای مسلح کودتای دی‌۱۴۰۴ اجرا شد


مرشایمر: قدرت نیروی نظامی امارات به هیچ وجه قابل قیاس با ایران نیست


ادعای فاکس‌نیوز در باره «پیشرفت ۹۵ درصدی تفاهم اولیه بین ایران و آمریکا»


هویت عامل حمله مسلحانه به کاخ سفید مشخص شد+ فیلم