بازدید مالکی از شهرک آزاد‌شده آمرلی

دوشنبه 10 شهريور 1393
18:08
بازدید مالکی از شهرک آزاد‌شده آمرلی العالم - "نوری مالکی" نخست وزیر و فرمانده کل نیروهای مسلح عراق، امروز (دوشنبه) در سفری غیر مترقبه وارد شهرک استراتژیک آمرلی شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از سومریه نیوز، نوری مالکی صبح روز دوشنبه برای دیدار با مردم و نیروهای نظامی آزاد کننده آمرلی، به این شهرک سفر کرد.

روز گذشته نیز فرمانده کل نیروهای مسلح، در یک تماس تلفنی با فرماندهان نظامی و امنیتی حاضر در منطقه آمرلی، پیروزی نیروهای عراقی بر گروهک تروریستی داعش در منطقه آمرلی در استان صلاح الدین را تبریک گفته بود. 

نیروهای ارش عراق با کمک  نیروهای داوطلب مردمی روز گذشته توانستند محاصره شهر آمرلی و روستاهای اطراف آن را رفع کنند، همچنین توانستند جاده میان شهر الطوز و الناحیه را بگشایند.

شهرک آمرلی که ترکمن های شیعه ساکنان آن هسستند 70 روز بود که در محاصره عناصر گروهک تروریستی داعش بود و طی این مدت آب و برق این شهرک کاملا قطع بود و مواد غذایی نیز بسیار مشکل و به مقدار کم به دست اهالی آن می رسید.

تروریست های داعش قرار بود در اقدامی جنایت بار تمامی شهروندان این شهرک را به قتل رسانند که عملیات نظامی ارتش عراق و نیروهای مردمی این کشور در آزادی آمرلی، نقشه تروریست ها را ناکام گذاشت. 

0% ...

آخرین اخبار

جهش چشمگیر مجوزهای صادرات سلاح آلمان به رژیم صهیونیستی


ابقای بیشتر رهبران حماس در سمت‌های پیشین


حمله اوکراین به شناور ایرانی ناقض تعهدات دولت‌ها در حفاظت از جان اشخاص است


منابع اردنی از حمله پهپادی خبر دادند


فرمانده نیروی زمینی ارتش: تا آخرین قطره خون ایستادگی خواهیم کرد


ارتش: به هرگونه تجاوز دشمن پاسخ شدید و کوبنده می‌دهیم


شکست محاصره «الابیض» و پیشروی ارتش سودان در کردفان شمالی +فیلم


دانشمندان مهاجر و مفقود شده در آمریکا


پیام همبستگی نخست‌وزیر اسپانیا به دختر خردسال غزه با زیر نویس فارسی +فیلم


نماینده کنگره: آمریکا به خاطر جنگ با ایران به شدت تضعیف شده است