تداوم اختلافات بین گروه های تروریستی فعال در سوریه

جمعه 14 شهريور 1393
09:46
تداوم اختلافات بین گروه های تروریستی فعال در سوریه العالم - اختلاف میان اعضا و سرگردگان گروهک تروریستی "لواء امت" موجب شد تا ده ها عضو این گروهک تروریستی در سوریه از آن جدا شده و به گروه تروریستی - تکفیری داعش بپیوندند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، به نقل از سوریا الان ، گزارش ها حاکیست یکصد عضو گروه لواء امت که در منطقه معره النعمان در جنوب شهر ادلب سوریه فعالیت می کند، از این گروه تروریستی جدا و به گروهک تروریستی داعش بپیوندند.

بنا بر این گزارش، عناصر جدا شده گروهک لواء امت با همه سلاح و تجهیزات خود به استان رقه در شمال سوریه گریخته تا با داعش همکاری کنند.

گروهک تروریستی لواء امت که تعداد اعضای آن 500 نفر برآورد شده است به عنوان سازمان یافته ترین و مجهزترین گروه تروریستی در سوریه معرفی شده است . در این گروه اتباع خارجی نیز وجود دارند و مؤسس آن یک تبعه لیبی به نام "مهدی الحاراتی" است.

اعضای گروه تروریستی "لواء داود" به سرکردگی حسان عبود (السرمینی) نیز اخیراً به استان رقه رفت و به داعش پیوستند.

داعش اوایل سال 2014 در استان ادلب با دیگر گروه تروریستی موسوم به جبهه انقلابیون سوریه به سرکردگی "جمال معروف" درگیر شد و از این استان بیرون رانده شد. 

0% ...

آخرین اخبار

تماس تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و هند


تماس تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و روسیه


گفتگوی وزرای خارجه روسیه و چین درباره وضعیت منطقه


قاآنی: اصحاب اپستین منتظر مرصادها و طبس‌ها در منطقه باشند


رایزنی وزرای خارجه قطر و کویت درباره حل مسالمت‌آمیز اختلافات در منطقه


️ سفر همزمان زلنسکی و فیدان به دمشق برای برگزاری نشست سه‌جانبه با جولانی


حمله به مرکز فرماندهان و افسران آمریکایی در موج ۹۷


حمله سایبری حنظله به ۲۶ شرکت اسرائیلی به یاد کودکان میناب


پاپ: جهان نباید در برابر خشونت بی‌تفاوت بماند


دستاوردهای مرحله اول موج ۹۶ عملیات علیه دشمن