ارتش لبنان یک بمب متحرک را خنثی کرد

پنج‌شنبه 20 شهريور 1393
22:37
ارتش لبنان یک بمب متحرک را خنثی کرد العالم - ارتش لبنان یک بمب صد کیلویی جا سازی شده در یک دستگاه خودرو را در عرسال نزدیک مرز سوریه، خنثی کرد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، ارتش لبنان روز پنج شنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که خودری مزبور در کنار جاده عین الشعب – عرسال پارک شده بود.
این بیانیه می افزاید: مواد انفجاری در کپسول های فلزی جا سازی و به سیم های برق وصل شده بود.  
درگیری ارتش لبنان با تروریست ها که از دوم آگوست 2014 در شهر عرسال و اطراف آن آغاز شد، و 5 روز استمرار داشت به کشته شدن 20 سرباز و 16 شهروند لبنانی و هلاکت دهها تروریست انجامید.
تروریست ها سرانجام مجبور به خروج از عرسال شدند، ولی شماری از نظامیان و نیروهای امنیت داخلی لبنان را ربودند که حدود سی نفر از آنان همچنان در گروگان تروریستها هستند.

تروریستها تا کنون 2 سرباز اسیر لبنانی را سر بریده اند.

    
 

0% ...

آخرین اخبار

شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


تهران پیش‌نویس قانون راهبردی  تنگه هرمز را ارائه کرد