افشای نقش عربستان و آمریکا در ایجاد داعش

يکشنبه 23 شهريور 1393
11:09
افشای نقش عربستان و آمریکا در ایجاد داعش یک سناتور سابق آمریکایی، از نقش این کشور و عربستان در به وجود آمدن گروه تروریستی داعش پرده برداشت.

به گزارش روز یکشنبه پایگاه خبری شبکه العالم، موضوع " انتقاد از دولت آمریکا به علت امتناع از تحقیق درباره حمایت عربستان از گروه‌های تروریستی مانند القاعده " مهمترین موضوع مصاحبه پاتریک کوکبرن خبرنگار ایندیپندنت با باب گراهام سناتور سابق آمریکا و عضو کمیته تحقیق درباره حملات 11 سپتامبر 2001 است.
گراهام در این مصاحبه گفت : امتناع واشنگتن از تحقیق درباره نقش عربستان در حملات یازدهم سپتامبر، باعث به وجود آمدن داعش شد .
وی که قبلاً رئیس کمیته اطلاعات مجلس سنای آمریکا بود، اظهار داشت: دولت‌های مختلف آمریکا، حمایت عربستان از افراطیون سنی را نادیده گرفته اند .
گراهام خاطرنشان کرد: نادیده گرفتن رفتارهای عربستان خصوصاً نقش این کشور در حملات یازدهم سپتامبر، باعث شد که عربستان به رفتارهای ضد آمریکایی خود، به ویژه حمایت از  داعش ادامه بدهد.
این سناتور سابق آمریکایی پیشتر نیز اعلام کرده بود که نادیده گرفتن رفتارهای عربستان و تعامل با این کشور، به عنوان متحدِ مورد اعتماد کاخ سفید،  عامل کوتاهی سرویس اطلاعاتی آمریکا در رصد کردن تحرکات داعش شد؛ و کار به جایی رسید که این گروه روز 10 ژوئن 2014 شهر موصل را تصرف کرد .
گراهام تأکید کرد: بهتر است که با عربستان برخورد کرد، زیرا این کشور نقشی اساسی در حمایت مالی از داعش و دیگر گروه های افراطی دارد، هر چند دولت ریاض این امر را تکذیب می کند .

0% ...

آخرین اخبار

ادعای ونس در مورد مذاکرات فشرده در مورد ایران در ساعات آینده


قطر: در میانجی‌گری مشارکت مستقیم نداریم؛ حمله به زیرساخت‌ها و انرژی قابل قبول نیست


نظم جهانی در حال تغییر است/ ملت‌های منطقه سرنوشت خود را به اسب بازنده گره نزنند


استفاده از لانچرهای دوپایه برای نخستین بار در جنگ تحمیلی+ فیلم


تغییر محاسبات چین در قبال تایوان پس از تجاوز آمریکا به ایران


چالش جدی پدافند اسرائیل در برابر الگوی جدید حملات موشکی ایران


حمله دشمنان متجاوز به خطوط زمینی در غرب قم/ تردد در جاده‌های استان در جریان است


فرمانده سابق ناتو: ایران اهرم‌های فشار ارزشمندی مقابل آمریکا دارد


ادامه حمله پهپاد‌های ارتش به صنایع پتروشیمی رژیم صهیونیستی


تیراندازی نزدیک کنسولگری رژیم صهیونیستی در استانبول