گسترش تحركات طالبان در جنوب افغانستان

يکشنبه 23 شهريور 1393
12:26
گسترش تحركات طالبان در جنوب افغانستان یک روزنامه انگلیسی از گسترش فعالیتهای طالبان در جنوب افغانستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "آبزرور" روز یکشنبه تأکید کرد، عناصر طالبان برخی روستاها و مراکز ایست بازرسی شهر "سنگین" را تحت کنترل خود در آورده اند؛ این روزنامه گسترش فعالیتهای طالبان در این شهر را تهدیدی برای "دستاوردهای جنگ خونین انگلیس در افغانستان" دانست.

سنگین شهری در هلمند است، که با 14 هزار نفر سکنه در دره رودخانه هلمند واقع شده است.

بر پایه این گزارش، در حالی که کمتر از یکسال از اعلام "تکمیل ماموریت" نیروهای انگلیسی در افغانستان توسط دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس می گذرد، در درگیرهای شدید نیروهای دولت افغانستان و عناصر طالبان در این منطقه صدها شهروند افغان کشته و زخمی و هزاران نفر آواره شده اند.

به نوشته آبزرور، شهر سنگین از سال 2006 "دام کشنده ای" برای نیروهای خارجی بود.

انگلیس در سپتامبر 2010 مسؤولیت برقراری امنیت در سنگین را به نیروهای آمریکایی واگذار کرد. این شهر زمانی خطرناکترین نقطه افغانستان محسوب می شد.

گفته می شود حضور طالبان در این منطقه دستکم برای 10 سال دیگر ادامه خواهد داشت.

سنگین در گذشته به عنوان بازار "تریاک" افغانستان شهرت داشت. این شهر خطرناک ترین نقطه برای نظامیان انگلیسی بود و یک سوم از تلفات ارتش انگلیس در افغانستان، در این شهر بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت