گسترش تحركات طالبان در جنوب افغانستان

يکشنبه 23 شهريور 1393
12:26
گسترش تحركات طالبان در جنوب افغانستان یک روزنامه انگلیسی از گسترش فعالیتهای طالبان در جنوب افغانستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، روزنامه "آبزرور" روز یکشنبه تأکید کرد، عناصر طالبان برخی روستاها و مراکز ایست بازرسی شهر "سنگین" را تحت کنترل خود در آورده اند؛ این روزنامه گسترش فعالیتهای طالبان در این شهر را تهدیدی برای "دستاوردهای جنگ خونین انگلیس در افغانستان" دانست.

سنگین شهری در هلمند است، که با 14 هزار نفر سکنه در دره رودخانه هلمند واقع شده است.

بر پایه این گزارش، در حالی که کمتر از یکسال از اعلام "تکمیل ماموریت" نیروهای انگلیسی در افغانستان توسط دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس می گذرد، در درگیرهای شدید نیروهای دولت افغانستان و عناصر طالبان در این منطقه صدها شهروند افغان کشته و زخمی و هزاران نفر آواره شده اند.

به نوشته آبزرور، شهر سنگین از سال 2006 "دام کشنده ای" برای نیروهای خارجی بود.

انگلیس در سپتامبر 2010 مسؤولیت برقراری امنیت در سنگین را به نیروهای آمریکایی واگذار کرد. این شهر زمانی خطرناکترین نقطه افغانستان محسوب می شد.

گفته می شود حضور طالبان در این منطقه دستکم برای 10 سال دیگر ادامه خواهد داشت.

سنگین در گذشته به عنوان بازار "تریاک" افغانستان شهرت داشت. این شهر خطرناک ترین نقطه برای نظامیان انگلیسی بود و یک سوم از تلفات ارتش انگلیس در افغانستان، در این شهر بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

بلومبرگ: 4 میلیون بشکه نفت ایران به هند رسید


رسانه عربی از احتمال برقراری آتش بس در لبنان خبر داد


سازمان ملل: از تمدید آتش‌بس و ادامه مذاکرات ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم


عراقچی: تعهد ما به ارتقای صلح و ثبات در منطقه همچنان راسخ است


سفیر ایران: تداوم آتش‌بس در گرو توقف توطئه‌ها و به رسمیت شناختن حقوق کشور است


دیدار فرمانده ارتش پاکستان با عراقچی + فیلم


نخست وزیر پاکستان وارد عربستان شد


تهدید رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی علیه لبنان و ایران


شورای حقوق بشر سازمان ملل بمباران لبنان توسط اسرائیل را محکوم کرد


گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و چین در باره مذاکرات اسلام آباد