درآمد یک میلیارد دلاری داعش از نفت

سه شنبه 25 شهريور 1393
11:30
درآمد یک میلیارد دلاری داعش از نفت گروه داعش از پايگاه مالي خاصي برخوردار است به گونه اي كه ميزان درآمد ساليانه آنها از صادرات نفت يك ميليارد دلار برآورد مي شود.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، آندره باکالانوف معاون رئیس انجمن دیپلمات های روس تأکید کرد: اوضاع در عراق و سوریه بسیار بحرانی است بویژه که شمار افراد مسلح داعش به 29 هزار نفر رسیده اند که هفت تا هشت هزار نفر از آنها از خارج آمده اند و 70 درصد آنها از تجربه نظامی و تبحر خوبی در استفاده از سلاح برخوردار هستند.
وی در نشستی تحت عنوان "نبرد آمریکا با تروریسم در سوریه - هدف واقعی" در خبرگزاری "روسیا سگودنیا" گفت: داعش در عراق و سوریه روزانه حدود هشتاد هزار بشکه نفت تولید و به مبلغ 3.2 تا 3.3 میلیون دلار به فروش می رساند، که معادل یک میلیارد دلار در سال می شود. آنها همچنین سیستم ویژه آدم ربایی و فروش آنها را در دستور کار خود قرار داده اند.
این دیپلمات روس خاطرنشان کرد: وقتی آمریکا برای اجرای نقشه هایش تلاش را آغاز کرد، هشدارهای ما را مدنظر قرار نداد اما وقتی مسائل پیچیده شد، آمریکا درصدد ایجاد ائتلاف علیه داعش برآمد.
باکلانوف تاکید کرد که کشورش به شدت با سیاست آمریکا درباره استفاده از حریم هوایی سوریه بدون موافقت این کشور و اعمال تحریم شورای امنیت مخالف است.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


یک مقام مسئول در استان خوزستان ایران: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


محمدجواد لاریجانی: مدیریت کامل تنگه هرمز با ماست و در این موضوع حتی یک میلی‌متر هم نباید عقب‌نشینی کنیم.


مقاومت اسلامی عراق: عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی خیانت بزرگی است، چه زیر چتر توافق ابراهیم باشد و چه تحت هر نام دیگری.