داعش سراغ بازرگانان موصل رفت

چهارشنبه 26 شهريور 1393
15:09
داعش سراغ بازرگانان موصل رفت یک منبع آگاه فاش کرد که داعش، به باج خواهی های گزاف از سرمایه داران و بازرگانان موصل روی آورد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این منبع آگاه محلی در استان نینوا روز چهارشنبه به شبکه عراقی "سومریه نیوز" گفت: در پی کاهش حمایت های مالی خارجی از داعش، این گروه تروریستی، باج خواهی های گزاف از سرمایه داران و بازرگانان را آغاز کرد.

وی افزود: عناصر داعش، بازرگانان و صاحبان مغازه های تجاری و سرمایه داران شهر موصل را مجبور کردند اموال هنگفتی به نهادی موسوم به (دیوان صدقات و زکات) پرداخت کنند.

"زهیر الچلبی" رئیس کمیسیون پشتیبانی و بازسازی منطقه ام الربیعین فاش کرد که گروه تروریستی داعش، تاکنون به بهانه های مختلف، ماهانه 9 میلیون دلار از ساکنان مناطق تحت اشغال خود در عراق و سوریه، باج گرفته است.

26

0% ...

آخرین اخبار

شهادت 7 نفر از کارکنان پایور و وظیفه نیروی زمینی ارتش در حمله آمریکا


پیام مهم سپاه خطاب به مردم اردن؛ آشیانه جنگنده‌های اف ۱۵، ۱۶ و ۳۵ آمریکا در هم کوبیده شدند


پرواز بر فراز تهدید؛ موازنه جدید قدرت ایران در زمین، دریا و آسمان


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


رایزنی های سه‌جانبه ایران، عراق و پاکستان درباره مراسم اربعین


آمادگی منطقه آزاد مهران برای اربعین؛ استقرار موکب ویژه زائران در مرز


نفت برنت در کانال ۸۵ دلاری


صادرات نفت ایران طبق روال گذشته ادامه دارد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر