صدری ها مخالف ورود نیروی آمریکایی به عراق هستند

شنبه 29 شهريور 1393
21:09
صدری ها مخالف ورود نیروی آمریکایی به عراق هستند العالم - صدها نفر از هواداران مقتدی صدر با برپایی تظاهرات در بغداد، خواستار جلوگیری از ورود نیروهای آمریکایی به عراق به بهانه جنگ با گروهک تروریستی "داعش" شدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، هواداران مقتدی صدر در تظاهراتی که شماری از وزرا و نمایندگان سابق و فعلی مجلس آنها را همراهی می کردند، به تصمیم کاخ سفید برای اعزام نیروی زمینی به عراق به منظور مقابله با گروهک تروریستی داعش اعتراض کردند. 

به گزارش پایگاه اینترنتی "السومریه نیوز"، تظاهرکنندگان که پرچم عراق و تصاویر مقتدی صدر را در دست داشتند، پرچم آمریکا را آتش زده و شعارهایی علیه آمریکا و ائتلاف باصطلاح بین المللی علیه داعش سر دادند. 

تظاهرات کنندگان اعلام کردند که نیروهای امنیتی و مردم عراق قادر به پایان دادن به حضور گروههای تروریستی مانند داعش در کشورشان هستند.

"عبدالهادی الدنیناوی" امام جماعت مسجد کوفه نیز روز گذشته از مردم عراق درخواست نموده بود که به منظور مخالفت با مداخله زمینی نیروهای بیگانه در عراق، اعلام همکاری با نیروهای امنیتی و ضدیت با شعارهای طایفه ای در میدان التحریر بغداد راهپیمایی نمایند.

0% ...

آخرین اخبار

یمنی‌ها یک نفتکش عربستان را هدف قرار دادند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و اوکراین


رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم