تکذیب ادعای اردوغان درباره نحوۀ آزادی گروگان‌های ترک

دوشنبه 31 شهريور 1393
20:17
تکذیب ادعای اردوغان درباره نحوۀ آزادی گروگان‌های ترک العالم - یک پایگاه اینترنتی متعلق به داعش ضمن تکذیب ادعاهای رئیس جمهور ترکیه در مورد چگونگی آزادسازی گروگان‌های ترک نوشت: این گروگان‌ها به دلیل عدم حضور ترکیه در کشورهای عضو ائتلاف ضد داعش و به دستور مستقیم "ابوبکر بغدادی" آزاد شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این پایگاه خبری که به زبان ترکی خبر منتشر می کند، می افزاید: ادعاهای دولت ترکیه در مورد آزادسازی 49 گروگان تبعه ترکیه که از زمان ورود خود به موصل از سه ماه گذشته در اسارت عناصر داعش به سر می برند، دروغ است.

این سایت به نقل از آنچه آن را وزارت خارجه داعش! خوانده، می نویسد: مذاکراتی میان دولت ترکیه و "دولت اسلامی شام و عراق" (گروهک تروریستی داعش) انجام شد و فرصت خوبی بود تا ترکیه با همسایه جدید و میزان قدرتش آشنا شود.

این سخن در واقع اشاره ای است به خط سیری که داعش برای گروگان های آزاد شده ترکیه ای مشخص کرد و به جای آن که از مسیری کمتر از 100 کیلومتر به سمت شمال آنها را به ترکیه بازگرداند آنها را به رقه در سوریه فرستاد تا از طریق گذرگاه تل ابیض به ترکیه بروند.

این اظهارات "وزارت خارجه" داعش درباره مذاکرات بین دو طرف، با ادعای اردوغان از مذاکرات دیپلماتیک تعارض دارد. رییس جمهور ترکیه مدعی شده که  گروگانهای ترکیه ای، طی یک عملیات اطلاعاتی توسط ارتش ترکیه، به ترکیه بازگردانده شده اند.

این در حالی است که بر اساس نوشته های سایت مذکور، سفر برگشت گروگانهای ترک با پشتیبانی خودروهای دستگاه اطلاعات و ارتش ترکیه و با نظارت نیروهای داعش انجام گرفته است.

عناصر داعش از خاک ترکیه برای ورود به سوریه و حمله به سه شهر "الجزیره، کوبانی و عفرین" استفاده کردند و ترکیه نیز از گذرگاههای مرزی در مناطقی که تحت سیطره داعش است برای ارسال سلاح و مهمات و تسهیل ورود اعضای جدید داعش به داخل خاک سوریه استفاده می کند.

0% ...

آخرین اخبار

پاپ لئو به دنبال انتقاد ترامپ درباره لغزش دموکراسی‌ها هشدار داد


هشدار صندوق بین المللی پول درباره رکود اقتصادی در جهان


تقدیم مدال طلای قهرمانی تکواندو نوجوانان جهان به شهدای مدرسه میناب


اذعان رژیم صهیونیستی به زخمی شدن ۱۰ نظامی در بنت جبیل


پیام تقدیر آیت الله اعرافی از مواضع شجاعانه پاپ


دستور وزیر کشور به استانداران مرزی برای بی‌اثرسازی تهدید محاصره دریایی


قطر: حل بحران تنگه هرمز باید منطقه‌ای باشد


لاوروف: روابط بین‌الملل با سخت‌ترین چالش خود روبروست


چتم هاوس: آمریکایی‌ها در نوامبر با ترامپ تسویه حساب می‌کنند


پزشکیان: هدف گرفتن مدرسه و دانشگاه برای جلوگیری از پیشرفت ایران است