عملیات پهباد حزب الله در سوریه، صهیونیستها را غافلگیر کرد

جمعه 4 مهر 1393
20:23
عملیات پهباد حزب الله در سوریه، صهیونیستها را غافلگیر کرد تصاویر منتشر شده از عملیات پهباد حزب الله لبنان ضد مواضع تروریستها در سوریه، محافل صهیونیستی را بشدت به وحشت انداخته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "اوهاد حمو" گزارشگر کانال 2 رژیم صهیونیستی تصریح کرد: "نبرد حزب الله با عناصر القاعده در سوریه ، بخشی از توانمندی بی سابقه حزب الله را فاش کرد. این موضوع نگران کننده است."
وی افزود: "طی یک ما و نیم اخیر، نبرد سختی میان جبهه النصره با حزب الله و ارتش لبنان در منطقه مرزی میان سوریه و لبنان جریان دارد؛ کانون این نبرد شهر عرسال در منطقه بقاع لبنان است."
گزارشگر صهیونیست، همزمان با تصاویری که از عملیات پهباد حزب الله پخش می شد، تصریح کرد: "همانگونه که در این تصاویر دیده می شود حزب الله برای اولین بار از هواپیمای بدون سرنشین برای هدف قرار دادن مواضع جبهه النصره استفاده می کند.این پهباد پناهگاه عناصر النصره را هدف حمله موشکی قرار داد."
وی افزود: حزب الله امروزه از اقتدار نظامی بسیار بالا و بی سابقه برخوردار است."
 

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات اس


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب


دیدار فرستاده ویژه دبیرکل سازمان ملل با غریب‌آبادی


اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد