عملیات پهباد حزب الله در سوریه، صهیونیستها را غافلگیر کرد

جمعه 4 مهر 1393
20:23
عملیات پهباد حزب الله در سوریه، صهیونیستها را غافلگیر کرد تصاویر منتشر شده از عملیات پهباد حزب الله لبنان ضد مواضع تروریستها در سوریه، محافل صهیونیستی را بشدت به وحشت انداخته است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "اوهاد حمو" گزارشگر کانال 2 رژیم صهیونیستی تصریح کرد: "نبرد حزب الله با عناصر القاعده در سوریه ، بخشی از توانمندی بی سابقه حزب الله را فاش کرد. این موضوع نگران کننده است."
وی افزود: "طی یک ما و نیم اخیر، نبرد سختی میان جبهه النصره با حزب الله و ارتش لبنان در منطقه مرزی میان سوریه و لبنان جریان دارد؛ کانون این نبرد شهر عرسال در منطقه بقاع لبنان است."
گزارشگر صهیونیست، همزمان با تصاویری که از عملیات پهباد حزب الله پخش می شد، تصریح کرد: "همانگونه که در این تصاویر دیده می شود حزب الله برای اولین بار از هواپیمای بدون سرنشین برای هدف قرار دادن مواضع جبهه النصره استفاده می کند.این پهباد پناهگاه عناصر النصره را هدف حمله موشکی قرار داد."
وی افزود: حزب الله امروزه از اقتدار نظامی بسیار بالا و بی سابقه برخوردار است."
 

0% ...

آخرین اخبار

زنگ خطر بحران امنیت غذایی در لبنان به صدا درآمد


اشپیگل: ترامپ و اعراب بزرگترین بازندگان جنگ


راهپیمایی‌ یمنی‌ها در حمایت از پیروزی ایران علیه متجاوزان آمریکایی ـ صهیونی


عراقچی: نام «کمال خرازی» با وقار دیپلماسی ایران گره خورده است


۳۰ کشته بر اثر حمله پهپادی به یک جشن عروسی در سودان


جلسه انتخاب رئیس جمهور عراق فردا برگزار می‌شود


پزشکیان: شهید خرازی از چهره‌های اثرگذار در عرصه دیپلماسی کشور بود


امام شهید انقلاب همه ملت ایران را فرزندان خود می‌دانستند و همواره دعاگوی آنان بودند


بیانیه شورای راهبردی روابط خارجی در پی شهادت سید کمال خرازی


رئیس مجلس شهادت کمال خرازی را تسلیت گفت