پ. ک. ک: آنکارا با حمایت از داعش آتش بس را نقض کرد

شنبه 5 مهر 1393
15:17
پ. ک. ک: آنکارا با حمایت از داعش آتش بس را نقض کرد حزب کارگران کرد ترکیه اعلام کرد: آنکارا با حمایت از "داعش"، آتش بسی را که "عبد الله اوجلان" اعلام کرده بود، نقض کرد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، پ پ ک دولت ترکیه را به دلیل پناه دادن به داعش، ارسال سلاح برای این گروه تروریستی، و درمان مجروحان این گروه در بیمارستان های این کشور مورد انتقاد قرار داد.
"اسماعیل کابلان" دبیر حزب صلح و دمکراسی ترکیه (کرد)، در این زمینه گفت: اگر مقامات ترکیه خواستار حفظ روند صلح هستند، باید فورا علیه این گروه تروریستی موضع گیری کنند و عامل تخریب روند صلح نباشند.
وی افزود: گروه تروریستی داعش به تهدیدی برای روند صلح میان دولت ترکیه و حزب کارگری کردستان تبدیل شده است.
گفتنی است گروه تروریستی داعش محاصره شهر راهبردی عین العرب - "کوبانی" - سوریه را تشدید کرده است. این درحالی است که آنکارا به کردهای ترکیه اجازه نمی دهد کردهای ترکیه از کردهای سوریه در مقابل داعش حمایت کنند.
ورود آوارگان کرد سوریه به مرز این کشور با ترکیه همچنان ادامه دارد و تاکنون 140 هزار نفر از آن ها وارد خاک سوریه شده اند و بقیه در دو طرف مرز مانده اند. برخی خبرها حاکی است که کردهای ترکیه توانسته اند برای کمک به کردهای سوریه در مقابل داعش در حصار مرزی این کشور رخنه کنند.

0% ...

آخرین اخبار

وزیر خارجه ایتالیا به ترامپ: جنگ علیه ایران جنگ ما نیست


حماس: گسترش «خط زرد» در غرب غزه نقض آتش بس است


بقائی: فرجام دشمن، شکست و تنهایی است


نبی: اینفانتینو به قول‌هایی که به ایران داده عمل کند/ آمریکا پروتکل‌ فیفا را رعایت نمی‌کند


انتقاد تند و صریح اسطوره مصری فوتبال از دادن میزبانی جام جهانی به آمریکا


بستن باب المندب، اهرمی جدید برای مقابله با تشدید تنش


پزشکیان: ملت ایران با همه سختی‌ها از استقلال و تمامیت ارضی دفاع می‌کند


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


امضای نقشه راه سه‌ساله همکاری گردشگری ایران و روسیه


چین یک شهروند آمریکایی را به ظن جاسوسی بازداشت کرد