تصویر متفاوت رییس جمهور تونس در آمریکا

شنبه 5 مهر 1393
22:39
تصویر متفاوت رییس جمهور تونس در آمریکا العالم - انتشار تصویر "منصف المرزوقی" رییس جمهور تونس در رستورانی ساده و ارزان در مقر سازمان ملل متحد، توجه کاربران زیادی را به خود جلب کرده است.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، رستوران مزبور فست فود را با قیمت مناسب و در ظرف های پلاستیکی یک بار مصرف به مشتریان ارائه می دهد و تصویر المرزوقی که بر خلاف بسیاری از رؤسای کشورهای عربی، بدون محافظ و به تنهایی در این محل در حال غذا خوردن بود، توجه بسیاری از تونسی ها را جلب کرده است.

به گزارش پایگاه اینترنتی "الرای الیوم" این در حالی است که رؤسای اغلب کشورها به اتفاق همراهانشان به رستوران های فاخر رفته و مبالغی گزاف برای خرید غذاهای اشرافی هزینه می کردند.   

این تصویر باعث شگفتی کاربران اینترنتی شد که وی را مردی محترم و ساده زیست توصیف نمودند.

رییس جمهور تونس از بارزترین چهره های معارض رژیم سابق این کشور بود که گفته می شود حقوق وی تنها یک هزار دلار در ماه می باشد، در صورتی که حقوق رییس جمهور قبلی تونس ماهیانه سی هزار دلار بود. 

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله: ترامپ قدرت بازکردن تنگه هرمز یا محافظت از عربستان را ندارد


سرلشکر حاتمی: با ارتش‌های سران کفر می‌جنگیم/ به اندازه سر سوزن به دشمن اعتماد نداریم


قشقاوی: ‏ادعای ترامپ درباره درخواست ایران برای مذاکره درست نیست


طوفان‌های شدید در آمریکا؛ سیل مرگبار در ویرجینیای غربی


پیام تسلیت رهبر انقلاب به مناسبت درگذشت مادر شهیدان مظفر


روسیه: آمریکا با متهم‌کردن دیگران درصدد آماده‌سازی شرایط جنگ است


بقائی: میزبانی از دشمنان ایران نشانه ناسپاسی نسبت به گذشته و فقدان آینده‌ نگری است


چشم دیجیتال سنتکام در بحرین کور شد


ارتقای مراودات مرزی، امنیتی و اقتصادی محور گفت و گوی مقامات ایرانی و پاکستانی


بنادر عربستان در محاصره یمن؛ تهدید صنعا به خفه‌کردن تجارت سعودی‌ها