هلاکت 13 سرکرده داعش در استان الانبار

سه شنبه 8 مهر 1393
22:42
هلاکت 13 سرکرده داعش در استان الانبار العالم- یک فرمانده پلیس استان الانبار عراق از هلاکت 13 سرکرده داعش در منطقه ابوطیبان در غرب رمادی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرهنگ عبدالرحمن الجنابی از فرماندهان ارشد پلیس استان الانبار عراق به "سومریه نیوز" گفت: برای مخدوش ساختن وجهه ارتش و ایجاد نفرت نسبت به نظامیان ارتش عراق، اینگونه شایعه شده بود که کشته شدگان، غیر نظامیان بی دفاع بودند.

الجنابی افزود: ارتش مناطق مسکونی را هدف قرار نمی دهد، بلکه تروریست هایی را هدف می گیرد که در شهرها موضع گرفته و از مردم به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند.

وی ادامه داد: ارتش، پلیس و عشایر در حال نبردی سنگین با تروریست ها در حی الفرسان، حی الضباط و الحوز در استان الانبار هستند و تلفات زیادی به آنها وارد کرده اند.

همچنین یک منبع امنیتی در استان صلاح الدین گفت: گردان دوم تانک از تیپ زرهی 23 ارتش عراق یک دستگاه تانکر حامل سوخت داعش و دو خودروی حامل تسلیحات آنها را در جنوب تکریت منهدم کرده است.

در این حملات چندین تن از تروریست ها کشته شدند.همچنین 5 تروریست که در حال بمب گذاری در تکریت بودند، به هلاکت رسیدند.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است