بلژیک هم به صف حملات هوایی در عراق پیوست

جمعه 11 مهر 1393
09:40
بلژیک هم به صف حملات هوایی در عراق پیوست بنابر اعلام سفیر آمریکا در بروکسل، جنگنده‌های بلژیکی روز پنجشنبه برای نخستین بار مواضع گروه تروریستی داعش در عراق را بمباران کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم به نقل از "سی ان ان"، دنیس کامبل سفیر، آمریکا در بروکسل پایتخت بلژیک، اعلام کرد: بلژیک اولین حمله هوایی خود را به مواضع تروریست های داعش انجام داد.
وی گفت: هواپیماهای جنگی F 16 بلژیک مواضع گروه داعش در عراق را هدف قرار دادند اما از نتیجه این حملات اظهار بی اطلاعی کرد.
کشورهای غربی و برخی کشورهای منطقه به سرکردگی آمریکا تحت عنوان ائتلاف بین المللی ضد داعش، حملات هوایی خود را در عراق و سوریه آغاز کرده اند. این حملات پس از آن شروع شد که داعش گروگان های غربی به ویژه آمریکایی و انگلیسی را سر برید و تصاویر ویدیویی آنها را در شبکه های اجتماعی پخش کرد.
تا کنون کشورهای آمریکا، انگلیس، بحرین، اردن، عربستان، قطر، امارات عربی متحده حملات هوایی به مواضع داعش در عراق و سوریه انجام داده اند.
سوریه همواره حملات هوایی در خاک کشورش را بدون هماهنگی و اجازه دمشق محکوم و آن را خلاف قوانین بین المللی عنوان کرده و از کشورهای ائتلاف خواسته است که نباید به بهانه مبارزه با داعش بدون کسب مجوز به بمباران خاک سوریه مبادرت کنند.
 

0% ...

آخرین اخبار

عارف: بر سر حق مردم ایران ایستاده‌ ایم


مخالفت اسپانیا با عملیات ناتو در تنگه هرمز


قالیباف: مقابل ابتکارات ما، آمریکا نتوانست اعتماد ایران را جلب کند


وال استریت ژورنال یکی دیگر از دروغ های ترامپ را رو کرد


بازدید میدانی رئیس‌جمهور از وزارت نفت


6 شهید در حمله امروز جنگنده های صهیونیستی به لبنان


تظاهرات ضد جنگ صهیونیست ها در تل آویو و حمله پلیس به آن ها


شهادت ۲۲۱ کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال در جنگ اخیر


اسلامی: انتخابات در موعد مقرر با مشارکت گسترده برگزار خواهد شد


تلاش ناموفق ۲ نفت‌کش برای عبور از تنگه هرمز