ترکیه، از نجات کوبانی شانه خالی کرد !

سه شنبه 15 مهر 1393
12:03
ترکیه، از نجات کوبانی شانه خالی کرد ! نخست وزیر ترکیه، از تعهد پیشین خود در حفاظت از شهر کرد نشین کوبانی (عین العرب) در سوریه در برابر داعش، شانه خالی کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "احمد داود اوغلو" که پیش از این که گفته بود، نخواهد گذاشت منطقه کوبانی به دست داعش بیفتد؛ به تازگی در مصاحبه با شبکه سی.ان.ان برای نجات کردهای کوبانی، پیش شرط تعیین کرد.

بر پایه این گزارش، داود اوغلو هرگونه دخالت زمینی ترکیه برای سرکوب داعش را به پایبندی دیگر طرف های بین المللی به تعهداتشان در ائتلاف ضد داعش منوط کرد و گفت: باید راهبردی واضح وجود داشته باشد که امنیت مرزهای ما را پس از داعش تضمین کند، نه این که این گروه برود و گروه های تروریست دیگری جای آن را بگیرند.

وی در توجیه این ادعای خود خاطرنشان کرد که  اگر داعش برود، ممکن است گروه تندروی دیگری جای آن را بگیرد.

اوغلو با انتقاد از ائتلاف آمریکا ضد داعش، اتخاذ رویکردی فراگیر، یکپارچه و راهبردی را خواستار شد که هدف از آن، تنها مجازات یک گروه تروریستی نباشد، بلکه همه تهدیدهای تروریستی را که احتمال بروز آن در آینده وجود دارد نیز ریشه کن کند.

نخست وزیر ترکیه، سپس ایجاد منطقه پرواز ممنوع و همچنین ایجاد مناطق حائل در مرزهای ترکیه و سوریه را خواستار شد.

26

0% ...

آخرین اخبار

ورود پیکر مطهر شهید امیر سرتیپ دوم خلبان کاظمی به کشور تا ساعاتی دیگر


گزارش العالم از تشدید ماشین سرکوب رژیم صهیونیستی در کرانه باختری فلسطین+ فیلم


هفت نامزد دبیرکلی سازمان ملل؛ آغاز رایزنی‌ها در شورای امنیت برای تعیین جانشین گوترش


افزایش خودکشی نظامیان صهیونیست؛ دو تن دیگر خود را کشتند


انصارالله حملات آمریکا و عربستان به عراق را محکوم کرد


الحشد الشعبی: شماری از مقر این سازمان هدف حملات تروریستی آمریکا و عربستان قرار گرفت


یمن از سرنگونی یک پهپاد شناسایی عربستان در شمال صنعا خبر داد


احراز شهادت یکی از قهرمانان سوخو ۲۴ ارتش


حمله به پایگاه آمریکا در اردن با موشک بالستیک


سه نفتکش متخلف مورد اصابت قرار گرفته و متوقف شدند