شکست داعش در حمله به پایگاه نظامی هیت

شنبه 19 مهر 1393
15:18
شکست داعش در حمله به پایگاه نظامی هیت حمله عناصر گروه تروریستی داعش در جریان حمله به پایگاه نظامی "هیت" در غرب الرمادی، به دلیل مقاومت جانانه نیروهای ارتش عراق، شکست خورد.

به گزارش روز شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، یک منبع امنیتی در واحد فرماندهی عملیات الانبار، به پایگاه خبری شبکه السومریه اعلام کرد: نیروهای یگان یکم لشکر 27 ارتش عراق، صبح امروز حمله تانک ها و زره پوش های داعش به پایگاه نظامی هیت در غرب الرمادی را دفع کردند و یک عراده تانک و یک زره پوش آن ها را به آتش کشیده، سرنشینان آن ها را به هلاکت رساندند.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، خاطر نشان کرد: نیروهای ارتش عراق، خسارت های سنگین جانی و تجهیزاتی به عناصر داعش وارد کردند به همین سبب، آنان ناچار به عقب نشینی شدند.

عناصر داعش، جمعه شب، ده ها روستای واقع در حدفاصل هیت و حدیثه را اشغال کردند و همه راه های امدادرسانی به مردم این روستاها را قطع کردند و امکان رساندن مواد غذایی، دارو و سوخت به مردم این روستاها را از بین بردند.

26

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

نقض مجدد آتش‌بس در جنوب لبنان توسط رژیم صهیونیستی


مفتی جعفری لبنان: تبلیغات «خط زرد» تنها توهم و خیال‌پردازی نتانیاهو است


ادعای ترامپ: نمایندگان آمریکا فردا برای مذاکره راهی پاکستان می‌شوند


عراق، معرفی سفیر رژیم صهیونیستی در «سومالی‌لند» را به شدت محکوم کرد


پزشکیان و شهباز شریف امروز تلفنی گفت وگو می کنند


بقائی: «محاصره» بنادر و سواحل ایران نقض آتش‌بس و مصداق جنایت جنگی است


جلسه دادگاه نتانیاهو باز هم به تعویق افتاد


هاآرتص: ارتش اسرائیل مانند غزه روستاهای لبنان را ویران می‌کند


گزارش حزب الله از ۲ هزار عملیات در نبرد ۴۵ روزه با دشمن صهیونیستی


پاپ خواستار گفت‌وگو برای پایان دادن به جنگ‌ها در اوکراین و خاورمیانه شد