صدور حکم اعدام شیخ نمر نشانۀ چیست؟

چهارشنبه 23 مهر 1393
16:30
صدور حکم اعدام شیخ نمر نشانۀ چیست؟ العالم - فعال سیاسی عربستانی با اعلام اینکه رژیم آل سعود بهای سنگین صادر کردن حکم اعدام شیخ نمر النمر را خواهد پرداخت، افزود: صدور حکم اعدام شیخ النمر بیانگر آشفتگی وسردرگمی رژیم آل سعود و مخالفتش با حل مسالمت آمیز بحران عربستان است.

فؤاد ابراهیم امروز  چهارشنبه در مصاحبه با شبکه خبری العالم گفت: آل سعود به خوبی می داند که نباید در این اوضاع بحرانی عربستان چنین حکم نابخردانه ای را صادر می کرد و سرانجام بهای سنگین این حکم را پرداخت خواهد کرد.
فعال عربستانی افزود: رژیم آل سعود از محبوبیت شیخ النمر آگاه است و می داند که محبوبیتش بیشتر شده است و قضیه شیخ نمر هم اکنون به  قضیه ای بین المللی تبدیل شده است.
ابراهیم گفت: اگر رژیم آل سعود  عاقل بود، چنین حکمی صادر نمی کرد ولی از این رژیم هر کار غیرمنتظره و غیرعاقلانه ای انتظار می رود و متأسفانه عربستان به دست عده ای احمق اداره می شود که گویا عربستان مِلک  شخصی شان است.
وی تصریح کرد: صدور حکم اعدام شیخ نمر وضعیت پیچیده عربستان را بدتر و زمینه تشدید اعتراضات را فراهم خواهد کرد. شیخ نمر بی گناه  است و باید فورا و بدون قید و شرط آزاد شود.
دادگاه کیفری ریاض امروز شیخ نمر النمر را به جرم توهین به رژیم حاکم، تحریک مردم، مشارکت در اعتراضات، حمایت از انقلاب بحرین و ترغیب مردم به بازسازی بقیع محکوم به اعدام کرد.
شیخ  نمر النمر روز 8 جولای 2013  پس از مجروح شدن به ضرب گلوله نیروهای رژیم آل سعود بازداشت شده بود .
tt-15-12:30

0% ...

آخرین اخبار

رهبر انصارالله یمن: ایستادگی ایران، الگوی مقابله با دشمن مشترک است


المشاط: امت اسلامی باید برای مقابله با طرح «اسرائیل بزرگ» متحد شود


طنین فریاد الله اکبر مردم سراسر کشور در لبیک به رهبر انقلاب


سنتکام: هیچ کشتی را در تنگه هرمز اسکورت نمی‌کنیم


بازگشت قالیباف و هیئت مذاکره‌کنندهٔ ایران از قطر


جنگنده‌های صهیونیستی روستاها و ساختمان‌های مسکونی در نبطیه را هدف قرار دادند


پزشکیان: عید قربان پیام رسای کرامت، آزادگی و نهراسیدن از فرعون‌های زمانه است


اشارهٔ رهبر معظم انقلاب به پیش‌بینی رهبر شهید دربارهٔ پایان عمر رژیم صهیونی + فیلم


قدردانی پزشکیان ازتلاش‌های دیپلماتیک عمان برثبات منطقه


رهبر انقلاب در پیام حج: با سلاح الله اکبر بود که ملّت مسلمان ایران در چهل و هفت سال قبل قیام کرد