رسوایی‌های جنسی داعش در فضای مجازی

سه شنبه 6 آبان 1393
09:40
رسوایی‌های جنسی داعش در فضای مجازی یک روزنامه آمریکایی گزارشی را درباره افشای رسوایی های اخلاقی و جنایات گروه تروریستی داعش از طریق اینترنت منتشر کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "کریستین پست" در گزارش خود نوشت: داعش زنان و دخترانی را در شهر سنجار در شمال عراق ربوده است، و تعدادی از آنها را به نیروهای خود برای سوء استفاده جنسی هدیه می دهد.
این روزنامه به نقل از گروهی ضد داعش به نام "رقه در سکوت سر بریده می شود" گزارش داد:  یکی از فرماندهان داعش اذعان می‌کند که نیروهای این گروه تروریستی زنان و دختران ایزدی سنجار را از همدیگر جدا می کنند، و هر یک از اعضای داعش یکی از دختران را با هدف سوء استفاده جنسی برای خود انتخاب می کند.
کریستین پست افزود: هر یک از اعضای داعش، پس از انتخاب یکی از دختران ایزدی وی را مجبور به پذیرفتن عقاید خود می‌کند سپس با وی ازدواج می کند، و پس از اشباع غریزه جنسی خود او را طلاق می دهد تا یکی دیگر از اعضای داعش آن دختر را تصاحب کند.
این روزنامه نوشت : برخی از دختران ایزدی به استان رقه در شمال سوریه فرستاده می‌شوند تا به عنوان هدیه به فرماندهان داعش داده شوند، و فرماندهان داعش نمی‌گذارند که رسانه ها و  مردم سوریه از رسوایی‌های جنسی خود و فروش دختران ایزدی مطلع شوند.
سازمان ملل متحد نیز در ماه میلادی کنونی (اکتبر) در گزارشی اعلام کرد: شاهدان تأکید دارند که بیش از 150 دختر مسیحی و ایزدی در ماه آگوست به استان رقه منتقل شدند، تا به عنوان برده جنسی فروخته شوند.
کریستین پست به نقل از یک دختر ایزدی 15 ساله اعلام کرد که نیروهای داعش از زنان نیز به عنوان برده جنسی استفاده می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

حمله ترامپ به رهبر کاتولیک‌های جهان به خاطر موضع گیری علیه جنگ با ایران


افزایش چشمگیر قیمت حامل‌های انرژی به دنبال تهدید ترامپ به بستن تنگه هرمز


سخنگوی دولت: ایران پیروز میدان نبرد است/ آرزوی «تغییر رژیم» را به «تغییر رژیم حاکمیت ایران بر تنگه هرمز» تبدیل کردیم


پاسخ قالیباف به تهدید ترامپ درباره تنگه هرمز:دلتان برای قیمت فعلی بنزین تنگ می‌شود


سردار قاآنی: آمریکا و رژیم صهیونی بدون هیچ دستاوردی منطقه را ترک خواهند کرد


توضیح عراقچی در مورد نشست اسلام‌آباد و تاکید بر حسن نیت ایران در مذاکرات


استرالیا: برنامه‌ای برای مشارکت در محاصره دریایی ایران نداریم


در صورت ازسرگیری تجاوز علیه ایران، با قدرت ورود خواهیم کرد


تأکید استارمر و مکرون بر حفظ آتش‌بس و شمول لبنان در این توافق


برکناری رئیس موساد پس از شکست طرح براندازی در ایران