رسوایی‌های جنسی داعش در فضای مجازی

سه شنبه 6 آبان 1393
09:40
رسوایی‌های جنسی داعش در فضای مجازی یک روزنامه آمریکایی گزارشی را درباره افشای رسوایی های اخلاقی و جنایات گروه تروریستی داعش از طریق اینترنت منتشر کرد.

به گزارش روز سه شنبه پایگاه خبری شبکه العالم، "کریستین پست" در گزارش خود نوشت: داعش زنان و دخترانی را در شهر سنجار در شمال عراق ربوده است، و تعدادی از آنها را به نیروهای خود برای سوء استفاده جنسی هدیه می دهد.
این روزنامه به نقل از گروهی ضد داعش به نام "رقه در سکوت سر بریده می شود" گزارش داد:  یکی از فرماندهان داعش اذعان می‌کند که نیروهای این گروه تروریستی زنان و دختران ایزدی سنجار را از همدیگر جدا می کنند، و هر یک از اعضای داعش یکی از دختران را با هدف سوء استفاده جنسی برای خود انتخاب می کند.
کریستین پست افزود: هر یک از اعضای داعش، پس از انتخاب یکی از دختران ایزدی وی را مجبور به پذیرفتن عقاید خود می‌کند سپس با وی ازدواج می کند، و پس از اشباع غریزه جنسی خود او را طلاق می دهد تا یکی دیگر از اعضای داعش آن دختر را تصاحب کند.
این روزنامه نوشت : برخی از دختران ایزدی به استان رقه در شمال سوریه فرستاده می‌شوند تا به عنوان هدیه به فرماندهان داعش داده شوند، و فرماندهان داعش نمی‌گذارند که رسانه ها و  مردم سوریه از رسوایی‌های جنسی خود و فروش دختران ایزدی مطلع شوند.
سازمان ملل متحد نیز در ماه میلادی کنونی (اکتبر) در گزارشی اعلام کرد: شاهدان تأکید دارند که بیش از 150 دختر مسیحی و ایزدی در ماه آگوست به استان رقه منتقل شدند، تا به عنوان برده جنسی فروخته شوند.
کریستین پست به نقل از یک دختر ایزدی 15 ساله اعلام کرد که نیروهای داعش از زنان نیز به عنوان برده جنسی استفاده می کنند.

0% ...

آخرین اخبار

حماس : مردم فلسطین از جنایات وحشیانه اشغالگران نمی‌هراسند


عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید