آزادسازی منطقه الصناعی بیجی از دست داعش

پنج‌شنبه 8 آبان 1393
18:15
آزادسازی منطقه الصناعی بیجی از دست داعش نیروهای امنیتی عراق منطقه الصناعی شهر راهبردی بیجی را امروز از عناصر گروه تروریستی داعش آزاد کردند.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم به نقل از السومریه نیوز، یک منبع پلیس در استان صلاح الدین گفت: نیروهای پلیس صلاح الدین، دستگاه مبارزه با تروریسم و نیروهای واکنش سریع و ارتش عراق امروز با پشتیبانی نیروی هوایی در جریان عملیاتی نظامی توانستند منطقه الصناعی شهر بیجی را از دست عناصر گروه تروریستی داعش آزاد کنند.

وی تصریح کرد: اعضای عشایر اطلاعات امنیتی را درباره محل های حضور عناصر داعش ارایه کردند.

به گفته این منبع، نیروی هوایی عراق خودروهای داعش را در جریان این عملیات منهدم و دهها نفر از آنهار کشته یا زخمی کرد و نیروهای امنیتی به پیشروی خود در مناطق مختلف استان صلاح الدین ادامه می دهند.

حمد النامس فرمانده پلیس صلاح الدین گفت: نیروهای عراقی دیروز روستای المزرعه در جنوب بیجی را آزاد کردند و روزهای آینده شاهد آزادسازی کامل این منطقه خواهد بود.

 

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد


سفیر ایران در نروژ: ایران در هر صورت پیروز است


سردار موسوی: میدان در تدارک پاسخ سنگین به جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی است


عراق جنایات صهیونیست‌ها در لبنان را محکوم کرد