همه پرسی بحرین 30 آبان برگزار می‌شود

شنبه 10 آبان 1393
19:14
همه پرسی بحرین 30 آبان برگزار می‌شود هیأت ملی مستقل همه پرسی مردمی بحرین، روزهای 21 و 22 نوامبر 2014 (30 آبان و 1 آذر 1393) برگزار خواهد شد.

به گزارش پایگاه شبکه خبری العالم، هیات ملی مستقل همه پرسی مردمی بحرین در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد: این دعوتی مجدد از شهروندان بحرینی برای احقاق حق ملی و تاریخی شان از طریق شرکت در همه پرسی است.

هیات مزبور از دبیر کل سازمان ملل متحد و کشورهای عضو شورای امنیت خواستار پذیرفتن نتایج همه پرسی برای تعیین سرنوشت مردم بحرین شد. 

کمیته عالی مستقل همه پرسی در بحرین دیروز درنشستی مطبوعاتی اعلام کرد: رایزنی های متعددی را با برخی از کارشناسان حقوقی انجام داده است و درجریان نظرات گروه های مردمی نماینده مردم بحرین قرار گرفته است.

قرار است در این همه پرسی از مردم بحرین سؤال شود که " آیا از تعیین سرنوشت خود از طریق انتخاب یک نظام سیاسی جدید در بحرین با نظارت سازمان ملل موافق هستید؟ 

ریاست این هیات را "بلقیس رمضان" بر عهده دارد.
 

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از آخرین جزییات تجاوزگری رژبم اسراییلی به ضاحیه بیروت/ ۱۳ شهروند شهید و زخمی شدند + فیلم


نتانیاهو به ادامه تخریب روستاهای جنوب لبنان تهدید کرد


نظامیان صهیونیست با یورش به خاک سوریه ۵ جوان سوری را ربودند


اعتراف ترامپ به قدرت ایران؛ مذاکرات بدون عقب‌نشینی تهران ادامه دارد


میناب؛ جایی که خنده قبل از به صدا درآمدن زنگ‌ مدرسه مرد+ فیلم


فعالان تونسی‌ در محکومیت نسل‌کشی و نقض آتش‌بس در غزه تجمع کردند


ژنرال صهیونیست: اسرائیل در دوراهی موجودیتی قرار دارد


ذخایر نفت آمریکا به پایین‌ترین سطح 22 سال اخیر رسید


فراخوان سخنگوی قسام برای گسترش عملیات‌های ضد صهیونیستی در کرانه باختری


دریادار سیاری: تولید محتوای هوشمندانه، مهمات راهبردی در جنگ نرم است