داعش مدیر پالایشگاه استخدام می کند !

يکشنبه 11 آبان 1393
20:29
داعش مدیر پالایشگاه استخدام می کند ! داعش با صدور یک آگهی در تویتر از استخدام متخصصان به ویژه مدیر پالایشگاه نفت در مناطق تحت سلطه اش در سوریه و عراق خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، علت این مساله، زیان های گسترده وارد شده به این گروه تروریستی به دلیل سوء مدیریت و عدم دانش کافی در میان تروریست ها برای تولید نفت است.

این گزارش حاکی است، برای مدیر پالایشگاه نفت 140 هزار پوند در سال حقوق تعیین شده است.

روزنامه "دیلی میل" انگلستان در این باره نوشت، داعش که 11 پالایشگاه نفت در سوریه و عراق را در اختیار دارد روزنه 2 میلیون پوند از فروش نفت درآمد به دست می آورد، اما به خاطر حملات هوایی ائتلاف علیه مواضعش این درآمد کاهش یافته است.  

همچنین اختلاف مهندسان درباره اداره پالایشگاه ها و عدم وفاداری کارمندان به این گروه باعث شده بیش از سه چهارم درآمد نفتی داعش که منبع اصلی تامین هزینه هایش است، کاهش یابد.

داعش کوشید کارمندان و مهندسان پالایشگاه های نفت را تحت سلطه خود در آورد اما برخوردهای خشونت آمیز این گروه نتیجه معکوس داد و وضع بدتر شد، چون داعش آنان را تهدید کرده بود که هر کسی فرار کند اعضای خانواده اش را اعدام می کند تا آنها مجبور به ادامه کار شوند.

"روبن میلز" مدیر شرکت "انرژی منار" در دبی به نشریه "دیلی میل" گفت: حقوق پیشنهادی گروه داعش خوب است، اما مناسب نیست. تهدیدهای امنیتی هم باعث می شود که داعش نتواند اینگونه متخصصان را استخدام کند.

یک مسؤول شرکت نفت شمال عراق که یکی از چاه های نفتش به دست داعش افتاده است می گوید: بسیاری از کارمندان به ویژه پس از آغاز حمله هوایی ائتلاف از کار در پالایشگاه گریزانند.همچنین داعش پس از شکست در "سیاست تهدید" به "سیاست ترغیب" روی آورده است. 

"ماتیو رد" مشاور نفتی و امور سیاسی در منطقه خاورمیانه گفت: داعش برای جذب مشتریان بزرگ تلاش می کند چون نمی تواند نفت را به بازرگانان و شرکت های بزرگ بفروشد.     

وی افزود: نفت استخراج شده از این پالایشگاه ها آلوده به اشعه است، نه کسی آن را می خرد و نه کسی آن را لمس می کند، این بدان معناست که عمده فروش نفت داعش از طریق دلالانی انجام می شود که دارای تانکرهای خصوصی، ارتباط با شبکه های قاچاق در شمال سوریه و جنوب ترکیه یا پالایشگاه های محلی در سوریه، عراق، کردستان عراق و ترکیه هستند.    

 

0% ...

آخرین اخبار

مشاور ترامپ: تشدید تنش‌ها منجر به نابودی رژیم صهیونیستی خواهد شد


عراقچی: حمله آمریکا به جزیره خارک از خاک امارات متحده عربی صورت گرفت


۱۵ نفر در تهاجم هوایی به شهرک صنعتی جی اصفهان شهید شدند


در پی تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران؛ ترامپ برای باز کردن تنگه هرمز دست به دامن چین و سایر کشورها شد


خشم ترامپ و ادعای آسیب ندیدن هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکا


هشدار تخليه ایران برای ٣ منطقه امارات که به مخفیگاه نظامیان آمریکایی تبدیل شده است


نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم


سفیر ایران در دهلی نو: برخی کشتی‌های هندی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


بازداشت گردشگر انگلیسی در دبی به اتهام فیلمبرداری از حملات موشکی ایران


موج ۴۹ عملیات وعده صادق ۴/ تهاجم نیروی دریایی سپاه به پایگاه تروریست های آمریکایی در منطقه