158 مخالف مسلح سوری در حلب تسلیم شدند

پنج‌شنبه 15 آبان 1393
09:55
158 مخالف مسلح سوری در حلب تسلیم شدند العالم - 158 مخالف مسلح در شهر حلب، با زمین گذاشتن سلاح خود را تسلیم دولت کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این افراد متعهد شدند که دیگر سلاح به دست نگیرند و در هیچ اقدام خلاف قانون و علیه دولت سوریه، مشارکت نداشته باشند.

"عبدالمعطی المشلح" یکی از مقام های دولت سوریه در شهر حلب گفت: هدف دولت بازگرداندن افراد فریب خورده به آغوش کشور است و عملیات دیگری برای تسلیم شدن افراد مسلح در داخل شهر در حال بررسی است.

این اقدام در حالی رخ داد که عملیات ارتش سوریه در روستای "قبر فضه" در حومه شمالی "حماه" باعث هلاکت 15 فرد مسلح و مجروح شدن برخی دیگر از تروریست ها شد.

همچنین روز گذشته توپخانه سنگین ارتش، مواضع افراد مسلح را در چندین منطقه "غوطه" شرقی در "ریف دمشق" هدف قرار داد.

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی


حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت؛ ۲ شهید و ۲۰ زخمی برجای گذاشت


حملی موشکی ایران؛ آژیر خطر در سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


گزارشی از قلب تهران: فریاد علیه سکوت جهانی در قبال جنایت مدرسه میناب + فیلم


قلعه‌نویی: فیفا موضوع روادید اعضای تیم ایران را اصلاح کند


گزارش العالم از عملیات ضد صهیونیستی کوخاو يائير که خشم اشغالگران را برانگیخت + فیلم


فرانسه سامانه هوش مصنوعی «آرکادیا» را در رزمایش ناتو آزمایش می‌کند


حسام زیدان خبرنگار مقاومت که جسمش رفت، اما دوربینش باقیست + فیلم


قالیباف:نه به آتش‌بس پایبندند نه به گفتگو باور دارند/دست نیروهای مسلح ما مثل همیشه باز است