158 مخالف مسلح سوری در حلب تسلیم شدند

پنج‌شنبه 15 آبان 1393
09:55
158 مخالف مسلح سوری در حلب تسلیم شدند العالم - 158 مخالف مسلح در شهر حلب، با زمین گذاشتن سلاح خود را تسلیم دولت کردند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، این افراد متعهد شدند که دیگر سلاح به دست نگیرند و در هیچ اقدام خلاف قانون و علیه دولت سوریه، مشارکت نداشته باشند.

"عبدالمعطی المشلح" یکی از مقام های دولت سوریه در شهر حلب گفت: هدف دولت بازگرداندن افراد فریب خورده به آغوش کشور است و عملیات دیگری برای تسلیم شدن افراد مسلح در داخل شهر در حال بررسی است.

این اقدام در حالی رخ داد که عملیات ارتش سوریه در روستای "قبر فضه" در حومه شمالی "حماه" باعث هلاکت 15 فرد مسلح و مجروح شدن برخی دیگر از تروریست ها شد.

همچنین روز گذشته توپخانه سنگین ارتش، مواضع افراد مسلح را در چندین منطقه "غوطه" شرقی در "ریف دمشق" هدف قرار داد.

0% ...

آخرین اخبار

عارف: بر سر حق مردم ایران ایستاده‌ ایم


مخالفت اسپانیا با عملیات ناتو در تنگه هرمز


قالیباف: مقابل ابتکارات ما، آمریکا نتوانست اعتماد ایران را جلب کند


وال استریت ژورنال یکی دیگر از دروغ های ترامپ را رو کرد


بازدید میدانی رئیس‌جمهور از وزارت نفت


6 شهید در حمله امروز جنگنده های صهیونیستی به لبنان


تظاهرات ضد جنگ صهیونیست ها در تل آویو و حمله پلیس به آن ها


شهادت ۲۲۱ کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال در جنگ اخیر


اسلامی: انتخابات در موعد مقرر با مشارکت گسترده برگزار خواهد شد


تلاش ناموفق ۲ نفت‌کش برای عبور از تنگه هرمز