انگلیس تروریستهای دست پرورده خود را راه نمی دهد !

جمعه 23 آبان 1393
14:47
انگلیس تروریستهای دست پرورده خود را راه نمی دهد ! العالم - نخست وزیر انگلیس از اعمال قوانین سختگیرانه برای جلوگیری از بازگشت تروریست های دست پرورده این کشور خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، دیوید کامرون نخست وزیر انگلیس روز جمعه در کانبرا پایتخت استرالیا اعلام کرد که لندن برای مقابله با تروریست های خارجی در صدد تدابیر سختگیرانه از طریق مصادره گذرنامه مظنونان و جلوگیری از ورود آنها به انگلیس است.
شبکه اسکای نیوز عربی تأکید کرد کامرون اعلام کرده که براساس قانون جدید مبارزه با تروریسم، شرکت های هواپیمایی که مقررات منع سفر در خصوص تروریست های خارجی و یا بازرسی های امنیتی را نقض کنند حق ورود به خاک این کشور را نخواهند داشت.
در ماه آگوست گذشته، به علت خطرات ناشی از بازگشت تروریست ها از عراق و سوریه، دولت انگلیس وضعیت امنیتی این کشور را به بالاترین مرز هشدار رساند.
تحلیلگران امنیتی شمار تروریست های خارجی در عراق و سوریه را دهها هزار نفر برمی شمرند که شمار زیادی از آنها از کشورهای اروپایی به این دو کشور بحران زده رفته اند.

هم اکنون دغدغه اصلی کشورهای غربی از جمله انگلیس بازگشت تروریست های دست پرورده خود به کشورهای غربی است. 

  

0% ...

آخرین اخبار

جام جهانی ۲۰۲۶؛ کره جنوبی چراغ اول را برای آسیا روشن کرد+فیلم


ادعای ارتش آمریکا: در حال بررسی گزارش‌ها درباره حمله به تاسیسات آب ایران هستیم


انتصاب شکننده در کابینه استارمر؛ دن جارویس وزیر دفاع انگلیس شد


منابع خبری از شنیده‌شدن مجدد صدا در محدوده دریایی سیریک خبر دادند.


ادعای ترامپ: توافق به زودی امضا می‌شود؛ شاید در تعطیلات پیش‌رو!


کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس بعد از استعفای وزیر دفاع این کشور «دن جارویس» را به عنوان جایگزین او معرفی کرد.


عقب نشینی مجدد ترامپ و ادعای توافق با ایران


صالحی: خارک، خار چشم دشمنان این مرز و بوم خواهد ماند


هشدار سخنگوی سپاه پاسداران به آمریکا


سرلشکر عبداللهی: صادرات نفت و گاز یا برای همه است یا هیچ‌کس