مخالفت آلمان ‌و انگلیس با عملیات علیه داعش در سوریه

پنج‌شنبه 20 شهريور 1393
23:13
مخالفت آلمان ‌و انگلیس با عملیات علیه داعش در سوریه العالم - وزیران خارجه آلمان و انگلیس، اعلام کردند که در حملات هوایی به سوریه، به منظور هدف قرار دادن داعش شرکت نمی کنند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، "فرانک والتر اشتاین مایر" وزیر خارجه آلمان، در کنفرانس مطبوعاتی در برلین گفت: از آلمان برای مشارکت در حملات هوایی درخواستی نشده است و ما در این گونه حملات شرکت نخواهیم کرد؛ کاملا واضح اعلام می کنم: شرکت نخواهیم کرد.

"فیلیپ هاموند" وزیر خارجه انگلیس نیز با این که از طرح آمریکا برای تشکیل ائتلاف بین المللی علیه داعش استقبال کرد و این گروه تروریستی را "وحشی" خواند، در عین حال، درباره طرح باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا برای حمله هوایی به داعش در خاک سوریه گفت: بگذارید در این خصوص به وضوح اعلام کنم: انگلیس در هیچ یک از حملات هوایی در سوریه، شرکت نخواهد کرد.

وی افزود: این مساله را سال گذشته در پارلمان انگلیس بررسی کرده ایم و بررسی آن را از سر نخواهیم گرفت.

هاموند تاکید کرد: زمینه حقوقی و قابلیت نظامی در سوریه و عراق به شدت متفاوت هستند.

ترکیه نیز اعلام کرده که در نبرد علیه داعش شرکت نمی کند.

دولت سوریه اعلام کرده است که هرگونه عملیات در این کشور بدون هماهنگی دمشق، به معنای تجاوز به خاک این کشور است.

روسیه نیز چنین کاری را نقض قوانین بین المللی دانسته است.

در روزهای اخیر ائتلاف غربی - عربی که از بوجود آورندگان و حامیان اصلی گروهک تروریستی داعش بودند، در چرخشی هر چند ظاهری از این گروهک تروریستی روی برگردانده اند.

کارشناسان معتقدند که عبور داعش از خطوط قرمز تعیین شده و حمله به کردستان عراق و اعدام دو آمریکایی، موجب نگرانی غرب و به ویژه آمریکا شده است.
بر اساس گزارشهای منتشر شده، ترکیه در کنار برخی کشورهای عربی - غربی به ویژه آمریکا از به وجود آورندگان و حامیان داعش و دیگر گروه های تروریستی در منطقه به شمار می رود.

26

 

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت