رئیس مرکز حقوق بشر بحرین:

مشروعیت انتخابات بحرین به محک گذاشته می شود

جمعه 23 آبان 1393
20:32
مشروعیت انتخابات بحرین به محک گذاشته می شود رئیس مرکز حقوق بشر بحرین همه پرسی مردمی را یک فعالیت مسالمت آمیز و قانونی دانست که مشروعیت انتخابات دولتی را به بوته آزمایش می کشد.

به گزارش پایگاه خبری العالم "نبیل رجب" تأکید کرد: همه پرسی که منادی حق تعیین سرنوشت برای آینده سیاسی بهتر است و نتایج آن برای دبیرکل سازمان ملل متحد ارسال خواهد شد، جرم نیست بلکه یک فعالیت مسالمت آمیز و قانونی است.
وی با اشاره به سکوت رژیم آل خلیفه در برابر بازداشت زنان و ماهیت اتهام های مطرح شده علیه آنان و جلوگیری از دیدار وکلا با این زنان را با موضوع همه پرسی مرتبط دانست و گفت: برای آل خلیفه دشوار است که جهانیان را نسبت به این مساله به عنوان دلیل بازداشت زنان بحرینی قانع کند.
نبیل رجب در صفحه تویتر خود نوشت: همه پرسی یک اقدام مسالمت آمیز و متمدنانه است و طرحی است که منشورهای بین المللی در حقوق بشر مخصوصا حق ملت ها در تعیین سرنوشت خود از آن حمایت می کنند.
وی افزود: همه پرسی ملی گام مهمی است که باعث می شود مشروعیت انتخابات حکومتی محک بخورد.
نبیل رجب تاکید کرد، با آن که به دلیل مشغولیت هایش (از جمله زندانی بودن) تا دو روز قبل از برنامه همه پرسی بی خبر بود، اما اکنون و بعد از بازداشت شدن تعدادی از زنان بحرینی تنها مشغله اش پرداختن به مساله همه پرسی خواهد بود.

0% ...

آخرین اخبار

رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»


شورای امنیت سازمان ملل حمله به نیروگاه هسته‌ای براکه امارات را محکوم کرد


پزشکیان: تعاملات متوازن توسعه‌گرا مبنای سیاست خارجی دولت است


رهبر جریان صدر جدایی گروه «سرایا السلام» از این جریان را اعلام کرد


اظهارات مقام کره جنوبی درباره حمله به یک کشتی این کشور در خلیج فارس


رایزنی باقری با مشاور امنیت ملی سوئیس در مسکو


قالیباف: همکاری برای قوی‌شدن بدون دخالت خارجی نقش مؤثری در حل بحران‌های منطقه‌ای دارد


تاکید ایران و روسیه بر ضرورت معماری نوین امنیت جهانی


عراقچی: دعا می‌کنیم به میمنت عید بزرگ قربان، شاهد تعمیق همبستگی اسلامی در منطقه باشیم