توافق داعش و النصره برای پایان درگیری در سوریه

شنبه 24 آبان 1393
10:38
توافق داعش و النصره برای پایان درگیری در سوریه دو گروه تروریستی داعش و النصره در سوریه برای پایان دادن به نبردهای چندین ماهه با یکدیگر به توافق رسیدند.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، منابع رسانه ای تأکید کردند شاخه القاعده در سوريه (جبهه النصره) و گروه تروريستي داعش براي توقف درگيري چندين ماهه با يكديگر توافق کردند.

خبرگزاري آسوشيتدپرس به نقل از منابع خود خاطرنشان کرد: سركردگان دو گروه روز دوم نوامبر جاري در شمال سوريه ملاقات كرده و تصميم گرفتند نبرد را متوقف و با یکدیگر همكاري کنند.

بيش از 160 نفر از عناصر داعش و النصره در ماه مه گذشته در جريان درگیریهای دو طرف در استان ديرالزور به هلاکت رسیده اند. جبهه النصره شاخه القاعده در سوريه پيش از اين اعلام كرده بود كه به دستورات براي توقف نبرد با داعش متعهد است و هيچ حمله اي انجام نخواهد داد اما هرگونه حمله داعش به خود و ديگران را پاسخ خواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

تکذیب ادعای سنتکام درباره ورود شناورهای آمریکایی به تنگه هرمز


آمادگی بیش از ۲۱ میلیون «جان‌فدا» برای دفاع از ایران


آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان


پزشکیان: شجاعانه مذاکره می‌کنیم/حافظ منافع ایران هستیم


حماس: تداوم جنایات اسرائیل در غزه نشانگر ضرورت اجرای مرحله نخست توافق آتش‌بس است


نزار آمیدی رئیس جمهور عراق شد


مذاکرات ایران و آمریکا در اسلام‌آباد وارد فاز کارشناسی شد


غریب آبادی: این دور از گفتگوها مطالبه ایران از آمریکا است


بازداشت ۱۲۳ مزدور آمریکایی - صهیونی در سه استان


دیدار هیئت ایرانی با نخست وزیر پاکستان