دستگیری یک داعشی با 2 کیلو طلا در کرکوک

يکشنبه 25 آبان 1393
20:05
دستگیری یک داعشی با 2 کیلو طلا در کرکوک فرماندهی پلیس کرکوک در شمال عراق اعلام کرد یک عضو گروه تروریستی داعش که دو کیلوگرم طلا به همراه داشت دستگیر شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرتیپ "سرحد قادر" اعلام کرد: نیروهای این فرماندهی، نزدیک تقاطع شهرک صنعتی جنوب کرکوک طی عملیاتی یکی از عناصر گروهک تروریستی داعش را دستگیر کردند که دو کیلوگرم طلای خالص به همراه داشت و آن را در داخل "دبه ترشی" مخفی کرده بود.
سرحد قادر افزود: فرد دستگیر شده، این مقدار طلا را از استان نینوا به شهر حویجه و از آنجا با هدف فروش آن به شهر کرکوک منتقل کرده بود. اما نیروهای استان کرکوک براساس اطلاعات دقیق به دست آمده درباره این تروریست، موفق به دستگیری وی شدند.
یادآور می شود استان کرکوک در 250 کیلومتری شمال بغداد، یکی از مناطق محل درگیری به شمار می آید و به طور مداوم شاهد اقدامات خشونت بار تروریستی علیه نیروهای امنیتی و شهروندان عادی است و در حال حاضر به دنبال تحولات موصل، نیروهای پلیس عراق و پیشمرگه های کرد، کنترل آن را در اختیار دارند.

0% ...

آخرین اخبار

عضو حماس: پذیرش بندهای ایران در آتش‌بس گامی به سوی کاهش سلطه آمریکا است


گفتگوی نخست وزیر ژاپن با پزشکیان


موج‌۱۰۰ وعده صادق ۴؛ تهاجم به بیش از ۲۵ هدف راهبردی دشمن


قدردانی شهباز شریف از مواضع تهران


رایزنی تلفنی عراقچی و همتای ترکیه ای


اولین تحرکات رژیم صهیونیستی برای اخلال در روند آتش‌بس


پزشکیان: از امروز نیز همچنان کنار هم خواهیم ماند


توصیف تایمز: ترامپ همیشه جا می‌زند


عارف: پیروزی در جنگ 40روزه ثمره مکتب شهید خامنه‌ای است


توصیف «بسیار خوب» فرانسه از توافق آتش‌بس میان ایران و آمریکا