دستگیری یک داعشی با 2 کیلو طلا در کرکوک

يکشنبه 25 آبان 1393
20:05
دستگیری یک داعشی با 2 کیلو طلا در کرکوک فرماندهی پلیس کرکوک در شمال عراق اعلام کرد یک عضو گروه تروریستی داعش که دو کیلوگرم طلا به همراه داشت دستگیر شد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، سرتیپ "سرحد قادر" اعلام کرد: نیروهای این فرماندهی، نزدیک تقاطع شهرک صنعتی جنوب کرکوک طی عملیاتی یکی از عناصر گروهک تروریستی داعش را دستگیر کردند که دو کیلوگرم طلای خالص به همراه داشت و آن را در داخل "دبه ترشی" مخفی کرده بود.
سرحد قادر افزود: فرد دستگیر شده، این مقدار طلا را از استان نینوا به شهر حویجه و از آنجا با هدف فروش آن به شهر کرکوک منتقل کرده بود. اما نیروهای استان کرکوک براساس اطلاعات دقیق به دست آمده درباره این تروریست، موفق به دستگیری وی شدند.
یادآور می شود استان کرکوک در 250 کیلومتری شمال بغداد، یکی از مناطق محل درگیری به شمار می آید و به طور مداوم شاهد اقدامات خشونت بار تروریستی علیه نیروهای امنیتی و شهروندان عادی است و در حال حاضر به دنبال تحولات موصل، نیروهای پلیس عراق و پیشمرگه های کرد، کنترل آن را در اختیار دارند.

0% ...

آخرین اخبار

ادعای وزیر خزانه داری آمریکا: توافق با ایران تا اوایل هفته آینده نهایی می‌شود


ادعای سنتکام درمورد سرنگون کردن پهپادهای ایرانی


حمایت5 کشور منطقه از روند صلح بین واشنگتن و تهران


وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی: زخمی‌های ارتش اسرائیل به ۹۱۶۰ نفر رسید


اعتراض وزیر خارجه هند به حمله آمریکا به نفتکش هندی در دریای عمان


ولیعهد عربستان دعوت رئیس جمهور فرانسه را رد کرد


رایزنی وزیران خارجه پاکستان و سوئیس درباره چشم‌انداز تفاهم ایران و آمریکا


اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است